Kızlar biraz uzun olabilir şimdiden söyleyim,
Eşim çok ilgisiz biri sevgiliyken nişanlıyken öyle değildi ya da gerçek yüzünü göstermiyodu diyebilirim. Evlendikten bir kaç ay sonra sanki o adam gitti başka biri geldi evleneli 4 sene oldu ama erken evlendim şuan 23 yasındayım ilk aylardan sonra bazen haftada 1 bazen 2 yanıma yaklasmaya başladı sanki işini görüp beni kullanmış gibi bir kenara atıyor sosyal aktivite 0 arkadaş ortamı 0 gezmek istemek arkadaslarımızla oturmayı istemez eve gelip bütün gün bütün akşam sadece yatmak tv8 deki programları izlemek ister beraber film izleyelim derim filmin yarısında uyur hamile kaldıktan sonra hele ayda 1 e düştü yanıma gelip beni istemesi cok isteksiz bazen ben hazırlanırım süslenirim zorla kalkar yapar suan 6 aylık bebegim var ilk 2 ay zaten yanıma yaklasmadı bile ayda 1 bazen 2 gelir işini görür o kadar oral yapmamı istiyor ama en son 2 gün önce duş almış oluyor benimde o duş almayıp zorla yaptırınca midem bulanıyor gel beraber duş alalım sende bana oral yap diyorum onuda kabul etmiyor sadece kendisine oral yapılmasını istiyor bende bana yapmasını cok istiyorum 4 senedir sadece 2 kere zorla yaptı, ön sevişmeyi uzun tutmayıda istiyorum o zorla 1-2 dk yapıyor sonra hemen sonuca varmak istiyor 4 senedir hiç vajinal orgazm olmadım cogu zaman diyorum sen kendini tatmin ediyorsun bitiyor beni hiç düşünmüyorsun hadi tmm vajinal olamıyorum bari diğer türlü yaptırsın ama o da yok, romantik bi akşam yemegi,beraber film,gezmek istemek yok bazen koltukta yatarken yanına gelip sarılmak istiyorum ona sevgisine ilgisine ihtiyacım oluyor 2 dk sarılıyo sonra bi bahane bulup postalıyo, bebegim akşamları en gec 9da yatıyor bizde 12-12.30 gibi yatıyoruz ben istiyorumki benimle sohbet etsin birlikte bi aktivite yapalım halimi hatrımı günümün nasıl geçtigini sorsun birbirinize sarılalım ilgilenelim sürekli tv veya telefon, uyurken bile sarılmıyo afedersiniz götünü dönüp yatıyo ben bu konuları acınca her defasında yorgunum vs gecistiriyo o aksam sarılır 10-15 dk sonra yine döner götünü yani ne yapıcağımı şaşırdım artık evliliğimiz o kadar monoton o kadar sıkıcıki açık açık sıkıldığımı ilgisizliginden bıktıgımı varlığı yokluğunun bir olduğunu söyledim onun gözünde evliliğimizde bir sorun yokmuş hayat umrunda değilki beni niye taksın işi yorucu değil ekstra işlere gitmediği zamanlar gayet rahat iş bende aynı mesleği yaptım bi aralar 2 kelam bile edilemeyecek bir işte çalışmıyor, ne yapmam lazım çok sıkıldım gerçekten akıl verin lütfen