Esmerkiz evli değilken sürekli bi evin icinde olmadıgımız icin tv veya telefonla oyalandıgını bilmiyodum haftada 1 görüsürdük o da okulum oldugu icin genelde okul cıkısı bir kaç saat o zamanlarda telefonla oynanaması cok normal ki yine bile benim yanımdayken ara ara telefonu acıp oyun oynuyodu, ben 7:24 benimle ilgilensin demiyorum zaten en azından aksamdan sadece bi yarım saat bile konusup muhabbet edebiliriz. Onun ilgisizligi yüzünden zamanla bu hale geldim bende ne cok seyi göz ardı ettim sırf onun icin onu sevdigim icin,kaynanam bana demedigini bırakmadı al götüne sok,yok gelinlerim cok öküz, götünü kaldırmıyosun, dedenin bilmemnesine girsin hicbirinde agzımı acmadım sadece sustum annesidir diye cocugumu alıp oyuncak bebek gibi savurmalar havaya atmalar yine bile dedigim sadece böyle hareketleri sevmiyorum defalarca yapılmasını istemedigimi söyledim dedigim halde kocamın sürekli annesine hak vermesi onu savunması siz biraz eski düsünce tarzında olabilirsiniz orasını bilemem ama hata varsa 2 taraftadır tek kişi de olamaz. Defalarca dedim sorunlarımızı konusarak çözelim böyle yürümez yani ben bunları dedikten sonra beni takmayan adama ne dememi ne yapmamı bekliyorsunuz