• +18
  • İşte beklenen an

Eşim uzun zamandır şehir dışında çalışıyormqlum sex hayati kalmamıştı bizimde..ama artık geldi ve hasret sona erdi. Bizim miniği anneannesine bıraktık esimin isteği üzerine gelmeden Bi otel kiralamış günlük ama içinde jakuzili falan olan çok şık Bi butik otel hatta bana sexi Bi gecelik almış ben şok fantazi gecelik sevmiyordu daha önce bununla ilgili Bi post açmıştım neyse öncesinde güzel bi yemek yedik sonra çıktık odaya çıkar çıkmaz beni yasladi duvara çılgınlar gibi öpmeye başladı oda da sanırsınız balayı odası o kadar şaşkınım ki hiç beklemiyordum
Sonra beni soymaya başladı attı yatağa her yerimi yaladı vücudumda kuru yer kalmamıştı adeta yumulduk birbirimize artık dayanamıyordum şok diye yalvardım tabi o inlemem inşallah kimse duymadı 1 saat gelgit pert oldum sonra biraz ara verdik jakuzi girdik orda da arkalı önlü Bi güzel yaptı beni aaaahhh uhhh demekten boğazlarım ağrıdı ilk defa anal sex yaptık zevkten mi bilmem hiç aci hissetmedim çok güzel Bi geceydi en son çikolata döküp vajinami yaladı böylece güzel bi hasret giderdik size de anlatmak istedim

Zemheri_ keşke heyecanını kocanla yaşamaya devam etseydin de bu kadar özele girmeseydin. Yani nasıl oluyor da bir kadın kocasıyla yaşadığı en özel anını bir forumda ortalık sohbeti yapabiliyor anlamış değilim.

arman sonuçta kom olduğumuz belli değil kız ne var istersen daha detaylı da yazabilirim

Zemheri_ Neden inleme şekline kadar bilmemize gerek var ki. Evet burası bazı konularda çok açık bi yer ama o da soru sorup yardımcı olmak için. Yanlış biliyorsam arkadaşlar düzeltsin lütfen. Bu kadar ayrıntıya da gerek yoktu bence.

arman bana göre özel değil belki 😀😀😀😀

Capkinkedi o kadar seviyesiz bir forum olmaya başladı ki böyleleri yüzünden artık amacı dışına çıktı. Bayan bayana üç beş bilgi paylaşımı olsun diye giriyoruz ama bazıları sanırsın sex hikayelerinin yazıldığı yer sanıyor