İşte beklenen an
Rouge Kesinlikle öyle. İsmini gördüğüm an içimden gelmiycek postuna cevap vermek. Ya tanımıyor olabiliriz birbirimizi ama size olan saygımızı kaybettirmeyin en azından.
Capkinkedi olur
- Düzenlendi
Zemheri_ günahların senin olsun, bak yukarda biri ateşiniz bol olsun yazmış sende mutlu olmuşun. Bende diyeyim o zaman ateşin bol olsun 🙂
Gerçekten artık miğdem bulanıyor ya. Bunlar sizin özeliniz. Bu kadar ayrıntıya gerek var mı? İnsanlar fikir ister çaresiz olur ona eyvallah. Yaşadığınız sex hayatını da anlatmayın ya. Dinimizde de günah bu. Şimdi derler okumayın cinsellik postlarını. Ne fikir alan insanlar var üslubuyla.
Zemheri_ ya cınsellıkle alakalı sınır yok okey dertlerını anlatırsın , fıkır alışverısı yaparsın. ondada okey ama seks hıkayesı de ne bılım ya ıllakı çok büyük tepkiler gösteren olacaktır . Haklılar da kımse kımsenın neresı yalandı neresi skldı dıye merak etmıyordur ıllakı. Sımdı bıde bı klışe var burda gırme, okuma vs dıye ama yazdığımı ıyı okuyan zaten anlar ne demek ıstedığımı .
- Düzenlendi
@bitterdelisi24 bunları sen başlatın 😂😂😂 gece gece ne yapıyoniz böyle 😂😂
Capkinkedi aynen bir kac kişi daha var öyle hatta kendisini severdim yani kendilerini düşürüyolar. normalde nasıl böyle birinden kaçarsam burd da öyle böyle kişilerin benimle alakası olamaz
Rouge anladım kuzum. Bana göre özel değil diyor ya birde eşine sormak lazım. Sonuçta buraya Google’dan bile bakılıyor ne malum erkeklerin bakmadığı, belki biri bununla zevke gelecek.. düşüncesi bile iğrenç 🤢
arman Özel diye bi kelime var onunda ırzına geçtiler. Dört duvar arasında kalması gereken birşeyi dillere düşürüyorlar ya artık ne diyim.