Bu uygulamayı beğenmeyenler neden kullanıyor cok merak ediyorm doğrusu!!size göre biz cok ahlaksız!cok gayri müslamanız ya neden yazılanları o kadar yakından takip edip yorum yapma zahmetine girip o çokkk narin parmaklarınızı bizim için yoruyorsunuz. Yapmayın !okumayın ! Cevap vermeyin !durduk yere bizden cok müslümansınız yaaaaa günaha sokmayın ne kendinizi ne de bizi!!!rahat rahat bi sohbet ettirmiyorsunuz ya😝kadınlar hamamına cevirmişniz canım uygulamayı 😜kimin eli !kimin dili!kimin şeyi kocasının yada karısını neresinde sizeneee !!!kim kiminle ne yapmiş sizeneee😒her koyun kendi bacağından asılacak Nie bu çirkefleşmeleriniz😤sonra sizin yüzünüzden günaha girdik diye birde bizi suçlarsınız kesin 😒admin zorla mi tutuyor siziiiii??!🤯🤯🤯

Gamze88 gezici diyanet kollari onlar😂😂 cenneti garantilemis mümin kardeşlerimiz😂 ellerinde de cehenneme gideceklerin listesi var herhal kullanici adlarini burdan bulup yanacaksiniiiiz diye haber veriyorlar😂

Minniemouse bizim yüzümüzden cehenneme gidecekler hep günaha sokuyoruz onları 😫zorlaaaaa yorum yaptırıyoruz kendilerine zaten ,ondan böyle yapıyorlar galiba 😒

Deren gece yazacaktım amaaa gece gece gözlerimi yormak istemedim canım 😏teşekkür ediyorum 🥳

Evet ya çok haklısın bizde herşeyi biliyoruz ama kim ne yapmış bananeee herkes kendi hesap verecek Allah katında👍

Gamze88 yürü ve kuzu kim tutar vallah yerinde knustun 😆😆biz gnahkariz onlr hiç hata yomamis yada onlr çok doğrucu 😆😆vallahi icimdkilri dokmussun ❣️❤️

İçten içe merak ediyorlar eminim hep cinsellik postlarına yorum yapıyorlar ben takip ediyorum onları ahlak dersi verecekler akılları sıra 🙄 herkesin aklı da fikri de kendine 10 yaşındaki çocuğa anlatmıyorsun burda herkes aklını başına almış yaşta işte sananeee ama illa söyleyecek lafını kurtlu💩

Minniemouse konuşmalar cok aykırı olsa adminler bize zaten uyarı verir demi🙈demek ki uygulama kaldırıyor bu konuşmaları amaaa onlar daha bunu anlayamadı galiba

Esmma gerçekten sürekli Bilgelik taslamaları cok itici !dayanamadım bende 😅

Delihatun daha bana yazmadılar 😂ben dedim ordan beni taşlar bunlar ama🤭🤭😂haklı oldukları halde haksız yere düşüyorlar gereksiz yorumlarla 😒herkes biliyor bilmeyen birisi olduğunu sanmıyorum ben !ama bu uygulamada söylemeleri cok anlamsız geliyor bana 🙈

Yenigelinnn tabi kiiii ,merak etmesler konu başlığını görünce açıp okumazlar ,es geçerler 😏benim ilgi alanım olmayan şeylere ben cevap yazmıyorum ,ne gerek var gereksiz polemik yaratmaya demiiii

2 ay sonra

Gamze88 aradığım post gerçekten birde herkes dinden imandan giriyor konuşamayacakmıyız hiç bir şey içimizi dökemeyecek miyiz