Bugun gittim sonuclarin temiz dedi agri kesici bide hormon ilaci verdi 10 gün kullan eğer kanaman kesilmezse 10 gun sonra kesin gel dedi kesilirse bidahaki ay adetinin 3. Günü yada 2. Günü mutlaka gel dedi kist 12 mm sorun teskil edermi ilk kez basima gelince merak ediyorum herseyi internete bakmak istemiyorum burda olan arkadaslarimiz vardi sormak istedim

Blondie onlar herkeste olan küçük zararsız kistlerden galiba başıma gelmedi ama dediğin gibi burda vardı galiba endişe etme korkulacak birşey olsaydı doktor söylerdi

Blondie endişelenecek birşey yok canım her kadinda olabilecek birşey bu bendede senede en az 2 3 kere çıkar kist 3 ayda 1 kontrole gidiyorum adetle birlikte atiyor kendini dışarı merak etme içini ferah tut

Blondie soğan kürü deneyebilirsin birebir kiste doktoruna danış ama önce bazılarının bünyesi farkli çünkü benim vücudum ilaçlarıda kürleride kabil etmiyor mesela yani etki yapıyor adetle kurtuluyorum ben ancak bi dahaki kontrolünde doktoruna danis soğan kürünü problem olmaz derse dene mutlaka umarim en kisa zamanda atarsın 🥰

Buulut iyi bari ozaman kafaya takmayayim ya bide seyden korkuyorum annemdede vardı yumurtalıkları rahmi falan alindi annemin ondan da korktum genetik falan diyemi düşündüm

Marbled ya bende anlamadim ya 12 mm dedi ya 12 cm orayi anlayamadım doktor bi değişikti soru soruyon cevaplamiyor ama 12 cm olsaydi ameliyat gerekiyormus duyduguma gore ameliyat derdi demi çünkü bı sıkıntı yok dedi olsa soylerdi

Blondie hiç öyle şeyler düşünme içini ferah tut inşallah allahin izniyle hiç birşey olmaz canim♥

Buulut çok sağol canim güzel yazıların icin 🙏😍😍♥️