• +18
  • Eşim 😞😒

Kkeea bırak ne üzüyorsun kendini aynısını ona da yap anlasın hatasını hödük. Kusura bakma yani çok sinirlendim ne demek kalk git ben zevk aldım yeter.

Kkeea kuzu kuzu dediklerini niye yapıyorsun ki? Hiç mi cinsellikte iletişiminiz yok? Mevzuya bodoslama giriyorsunuz. Ben 1 ay ayrı kalsam zaten bana kalmadan eşim planları yapar. Bende katılırım konuşuruz. Sonrasında gerçekleştirmeye çalışırız planlarımızı. Burada bir iletişimsizlik var benim anladığım. Davranışı zaten çok kaba eşinin. Ben böyle tavıra direkt olay anında hayırdır derim yani.

ZRaporu hep ben derdim senin için hazırlanıcam oda derdi gerek yok sonra derdim seni çok özledim bende seni diyip geçiştiriyor böyle soguk olunca hiç arıyasım gelmiyordu ne yalan söyleyim ben fantezi olsun diye böyle başladım yapmaz olaydım 😞😞😞

Kuzulkurt bende o düşünceye girdim telefonun da bişey de yok ama niye böyle 😞

Kkeea yapan insan arkasında kanıt niteliğinde bir şey bırakır mı sence? 🥲

Kkeea ilişkinizde aşk sevgi tutku sıfır.. Böyle biri için umarım bir daha hazırlanmazsın. Bir de 1 ay olmuş senden çok eşinin heyecanla planlar yapması gerekirdi. Dediği şeyler zaten yeterince iğrenç. Mendil gibi kullanılıp çöpe atılma hissi..

Kuzulkurt şifresi de bende var ama ya bilmiyorum kafam gerçekten allak bullak ne yapıcam bilmiyorum

Ariel eskiden böyle değildi nedense değişti bir şeyler oldu ben ne bilim bana bunu yapıcak 😞

Kkeea canım sen konduramıyorsun belki ama bu işin peşini bırakma ve ona sakın bir şey sorma takipte ol sadece

Kuzulkurt soğuk davranıyorum bir kızımın yemeğini veriyorum sonra gidiyorum hiç beni sormuyor ama takıp ediyorum bakalım 😞

Kkeea bir şey sormak istiyorum nedir bu hazırlanma olayı? Çoğu kişi de görüyorum eşim için şu hazırlığı yaptım eşim için şunu şöyle giydim vs. Genelde de gördüğüm eşleri bir çöp muamelesi yapıyorlar.

Kkeea yani üzmek istemiyorum ama farklı düşüncelere girdim kesinlikle sorun var konuş derdi nedir sana olan davranışlarının ne kadar kötü olduğunu anlat diyeceğim ama anlar mı? Konuşulur mu böyle biriyle?

Ariel eskiden böyle değildi bu 2 ay böyle bir değişti agresif oldu her şeye kızar bu 2 aydır doğru düzgün bir iletişim yok ne cinsel hiç bir şey çok üzülüyorum kafam allah bullak bir şey var sa da siliyor yaklamak için ne yapım bişey var sa da iyi saklıyor 😞😞

Kkeea öncelikle şüphelendiğini asla belli etme o umrunda değil gibi davran. Bir süre zaman geçsin sonra bir fırsat bul ve bütün hesaplarına ayrıntılı şekilde bak Google geçmişine eskiden indirilenler mevcut olan uygulamalar mail bildirimleri görseller ne varsa ayrıntılı bak muhakkak bir yerden açık verecektir unuttuğu bir şey çıkar. Önemli olan bir sonuca ulaştığında yapacağın şey?

Kkeea şu erkeklere süslenip püslenmeyin hak etmiyorlar yemin ederim erkekler bu dünyadan yok olsun. 😂