Kkeea bırak ne üzüyorsun kendini aynısını ona da yap anlasın hatasını hödük. Kusura bakma yani çok sinirlendim ne demek kalk git ben zevk aldım yeter.
Eşim 😞😒
TombulHatun bu yaptın dan sonra bitti bu aralar baya bir düşüncesiz agresif biri oldu gitti 😞
Kkeea kuzu kuzu dediklerini niye yapıyorsun ki? Hiç mi cinsellikte iletişiminiz yok? Mevzuya bodoslama giriyorsunuz. Ben 1 ay ayrı kalsam zaten bana kalmadan eşim planları yapar. Bende katılırım konuşuruz. Sonrasında gerçekleştirmeye çalışırız planlarımızı. Burada bir iletişimsizlik var benim anladığım. Davranışı zaten çok kaba eşinin. Ben böyle tavıra direkt olay anında hayırdır derim yani.
Kkeea yapma dediğinde yapmasaymışsın keşke. Önceden böyle değildi diyorsun 1 ay ayrı kalmışsınız yani ben farklı şeyler düşünürdüm.
Kkeea yapan insan arkasında kanıt niteliğinde bir şey bırakır mı sence? 🥲
Kkeea inşallah ölür
Kkeea canım sen konduramıyorsun belki ama bu işin peşini bırakma ve ona sakın bir şey sorma takipte ol sadece
Kkeea öncelikle şüphelendiğini asla belli etme o umrunda değil gibi davran. Bir süre zaman geçsin sonra bir fırsat bul ve bütün hesaplarına ayrıntılı şekilde bak Google geçmişine eskiden indirilenler mevcut olan uygulamalar mail bildirimleri görseller ne varsa ayrıntılı bak muhakkak bir yerden açık verecektir unuttuğu bir şey çıkar. Önemli olan bir sonuca ulaştığında yapacağın şey?
Kkeea bi daha ayağımda sürünene kadar vermezdim…