• +18
  • Eşim 😞😒

Gizli olsun diye başka hesap açtım, moralım çok bozuk, ben 1 ay halam gilde kaldım kuzenim hasta olduğun dan dolayı kızımla gittik, sonra değişiklik olsun diye gecelik aldım fantezi için 1 ay özledim onu seks malzeme aldım, kızımı uyutum ben gecelik giydim yemek hazırladım. Sonra eşim geldi ne bu halin dedi, bende dedim ne var seni özledim dedi tamam da. Yemeğimizi yedik sonra ben eşimin özel bölgesine dokundum sonra dedi gel yatağa gidelim özel bölgesine dokundum yaladım çok özür diliyorum. Sonra bana dedi hadi git yeter e ben daha zevk alamadım dedi bana dedi bana ne ben aldım ya o bana yeter, kapıyı cek git yoruldum kızmakta haksız miyim çok alındım ilk defa böyle eskiden beni özlerdi.

Kkeea bir daha da asla böyle bir hazırlık falan beklemesin. Saygısızlık bu

Snmy yapmam zaten bir daha bitti benim için

• Snmy bunu yanıtladı.

Kkeea ya arkadaşım böyle saygısız seviyesiz bir adam için ne üzülüyorsun. İşi düşünce elbet yanaşır sana adamı tam kıvama getir kalk git yataktan ben zevk aldım yeter bu kadar diye. Bunun gibilerr bunu yapmak lazım. Nasıl sinir oldum ya karşındaki karısı..

Kkeea asla da üzülüp yıpratma kendini bunun için. Hak etmiyor

Snmy karşımdaki sevgilim olsa neyse 3 yılık evliyiz birde kızımız var üzülmemek elde değil bu aralar çok düşüncesiz olmuş 😞

Kkeea bırak ne üzüyorsun kendini aynısını ona da yap anlasın hatasını hödük. Kusura bakma yani çok sinirlendim ne demek kalk git ben zevk aldım yeter.

Kkeea kuzu kuzu dediklerini niye yapıyorsun ki? Hiç mi cinsellikte iletişiminiz yok? Mevzuya bodoslama giriyorsunuz. Ben 1 ay ayrı kalsam zaten bana kalmadan eşim planları yapar. Bende katılırım konuşuruz. Sonrasında gerçekleştirmeye çalışırız planlarımızı. Burada bir iletişimsizlik var benim anladığım. Davranışı zaten çok kaba eşinin. Ben böyle tavıra direkt olay anında hayırdır derim yani.

ZRaporu hep ben derdim senin için hazırlanıcam oda derdi gerek yok sonra derdim seni çok özledim bende seni diyip geçiştiriyor böyle soguk olunca hiç arıyasım gelmiyordu ne yalan söyleyim ben fantezi olsun diye böyle başladım yapmaz olaydım 😞😞😞

Kuzulkurt bende o düşünceye girdim telefonun da bişey de yok ama niye böyle 😞

Kkeea yapan insan arkasında kanıt niteliğinde bir şey bırakır mı sence? 🥲

Kkeea ilişkinizde aşk sevgi tutku sıfır.. Böyle biri için umarım bir daha hazırlanmazsın. Bir de 1 ay olmuş senden çok eşinin heyecanla planlar yapması gerekirdi. Dediği şeyler zaten yeterince iğrenç. Mendil gibi kullanılıp çöpe atılma hissi..