lilyy benn, fotoğrafta gördük bir bir gece konuştuk ertesi gün yemek yedik, bir gün sonra yurtdışına uçtu, ikinci geldi nişan yaştık üçüncü geldi düğün yaptık. Total 6 ay da oldu herşey. Şimdi 3.5 yılı devirdik çok şükür.

lilyy sana şöyle anlatayım bilen edimle amca çocuklarıyız ailesi beni gördü beğendi babama soyledi babam gelin dedi. Geldiler istediler tamam dedim kanım isinmadi attım nişanı 3 yıl geçti bir arayayım dedim sanki hoşlanıyor gibiydim aradım konuştuk sanki o 3 yıl hiç yaşanmamış gibi konuştuk aileler girdi araya ve barıştık evlendik 🙂🙂🙂iyiki diyorum şimdi

lilyy Evlilik şans işi.Severek veya görücüyle alakası yok.Hayırlı kişi olması yeterli🌸

lilyy görücü usulü evlendim hiç mutlu değilim. Yani keşke severek evlenme imkanım olsaydı

lilyy ben evlendim ama eşimle aman aman birbirimizle kafa yapımız uyuşmuypr seviypr muyum hayır kendinden cok uzaklastırdı bilmiyprum bişeyler eksik ama ne bilmiyorum tabi sans kader bana cürügü cıktı

lilyy ve hemen evlendik 3 ay icinde ne dpgru düzgün gezdik tozduk birbirimizi hic sevmedik sürekli kavga icindeydik ben mutlu olamadım bilmiyorum anlasamamazlık var

lilyy ben 🙋‍♀️ 😂 eşimle görücü usulü tanîştık. Bence şans kader bu işler. Yıllarca tanıdığın sevgili oldugun insanla evlenince iyi anlaşamayan insanlar var. Biz eşimle 9 ay icinde tanîşıp evlendik 😊 4 sene oldu, 2 cocugumuz var, hep iyikim diyorum ona. Ikimizinde aklinda hic evlilik yoktu, benim okulum var diye istemiyordum ,eşimde yurtdısında çalışıyormuştu, türkiyeye izne geldiginde ablası sana kız buldum deyip bize getirmiş 😂 geliş o geliş, bir daha gidemedi yurt dışına 😂 evlilik benim aklimin ucundan gecmiyordu diyordu, hatta yurtdışinda oturum belgesi bile almiş, ev alacakmişti kendine orda. 😂 4 sene gecti ama hala yeni sevgililer gibiyiz, maşallah diyim de nazar degmesin. Ben yapı olarak çok hareketli sempatigim zaten, güldürürüm etrafimdaki hep, eşimde ayni şekilde ,aslinda ağır başli ama ev icinde cok cocuksu oluyoruz ikimizde. Cok iyi anlaşiyoruz. Görümcem, tencere yuvarlanmiş kapagini bulmuş der bizim için hep 😁 eşimle nişanliyken bile daha sanki yıllarca tanışiyormuş gibiydik hep. 4 sene oldu ama hala eşim işten gelirken elinde gül ile gelir. Bazen cikolata alır. Bende giyinip süslenip hafif makyaj yaparim. Beni makyajli gördugu zamanlar da avm ye götürür gezdirir 🤣 adanaliyim ,bunu bilmeyen kalmadı bu forumda 😁 cocuklari anneme bırakip eşimle portakal cicegi festivaline gidecez hafta sonu. (Zaten sık sık cocuklari ya anneme ya da görümceme bırakıp baş başa gezeriz). Allah herkese gönlüne göre eş versin 😊

lilyy biz çok şükür görücü usulu evlendik çok seviyoruz birbirimizi Allah daha çok sevdirsin bambaşka Bi bagimiz vqr

arman aaa maşallah ne kadsr hızlı gelişmiş ya ne güzell😍😍

Sedaa MaşAllah 😍Ayt çok güzel umarım hep böyle devam edersiniz ya

Ozge49595 ya kıyamam deme öyle belki zamanla düzelir. Çoğu zatrn baştq anlaşamaz ama sonradan değerini bilirler bir birinin🙏🏻Sen üzme güzel kalbini

lilyy ben😊 görücü usulü oldu ya sevdiğini alacaksın yada aldığını seveceksin demişler tanıdıkça sevdim ve iyikim o benim 🤍

lilyy cok zor umarım herseyi düzelir ama pek düzelecegi yok hayırlısı

lilyy ayyy görüyorum görücü usulü ile evlenen daha mutlu 😅

lilyy ben gorucu usulü evlendim aramızda üç yaş vardı birbirimizi gördük bir gece öncesi ağlıyordum kendimi mecburi hissediyordum teyzemin oğluyla evlenmemek için kaçıştı benim için kabul edecektim görünce çok farklı şeyler oldu oda bende olur dedik bir hafta içinde söz oldu tanımıyorduk birbirimizi hiç şimdi seviyoruz birbirimizi o anda sevmiştik ilk an da ne hissedersen zaten merhametli yakışıklı geldi bana öyle de oldu isinmazsaniz birbirinize kesinlikle evlenmeyin

Yasak_elma kız valla ben yazacaktım sonra kırılır diye yazmadım bazen buradakilerin dalga amaçlı post açtığını düşünüyorum