Forever_feminist burada çoğu kişiye yorum yaptım yaptığım yorumlar da bellidir bu zamana kadar kimseye hakaret etmedim kalbini kırmadım varsa öyle biri çıksın söylesin . Size de hakaret etmedim ama siz ısrarla size hakaret ediyormuşum algısı yaratıyorsunuz bende taş değilim sinirleniyorum çünkü iyiliginiz için evlatlarınızın iyiliği için dil döktüm . Hakaret ettiysem de kocaniza ettim bunu asla inkâr etmiyorum ve hak ediyor da sonuna kadar. Feminist bir kadından beklenecek son şey sizin kendinize yaptığınız haksızlık bundan bahsediyorum, size hakaret etmiyorum. Bir kadının eşi tarafından bu şekilde alcaltilmasi benim canımı yaktı çünkü . Burada hakaret eden varsa da sizsiniz , bana destek almam gerektiğini söyleyerek bana neyi ima ettiğinizi ben apaçık bir şekilde anlıyorum . Şahsınıza karşı hiçbir şekilde kötü birşey demedim sadece nasıl katlanabilir , nasıl hala bu duruma çözüm arayabilir diye hayretler icerisinde kaldım yazdığım yorumlar da bundan ibaret diğer laflarimin hepsi kocaniza. Eleştiri kaldiramiyorsaniz eşinizin durumunu post olarak açmayın o zaman hanımefendi . Aklı başında namus hayâ gurur sahibi hiçbir kadın eşinizin yaptığıni normallestirmez ve tepki gösterir . Dediğim gibi ne yaparsanız yapın , ama sakın ha size hakaret etmişim gibi benim üzerimden algı yaratmayin .