bitterdelisi24 ne deseydik pardon op basinin üstüne mi koy deseydik ? Kadının şahsına kimse burada hakaret etmedi bütün hakaretler kocası olacak sapik mahlukata edildi . Size göre bir adamın karısını başkasına sktirirken hayal etmesi karisina ettirmesi pek abes birşey olmayabilir , ama kusura bakmayın bana göre değil buradaki çoğu aklı başında gurur onur sahibi kadın için de bu kabul edilir birşey değil . Evet hiçbirimizin hikayesi henüz bitmedi bizim de başımıza gelebilir , ama eğer olur da öyle birşey başıma gelirse o adamı o yatağa zimbalayip gotune tekmeyi basmazsam ben de en az onun kadar serefsizimdir ! Bir kadınin eşi alkol alır yapıcı olmaya çalışır çözüm arar eyvAllah , aldatır bir şans daha verir evlatları için ne kadar istemesek de mecbur olduğu durumlarda buna da eyvAllah , ama bir kadının namusu şerefi onuru haysiyeti söz konusu ise asla yapıcı olamaz ! Sapıklık bu ya sapıklik ! Hanginiz babanızın annenizi başkasının sıktığını hayal edip zevk alan bir adam olmasını istersiniz? Veya o babanın bir daha yüzüne bakar mısınız ? Babası bile olsa insan tek kalemde siler atar , şahsen benim yetistigim ahlak kurallarina göre bu böyledir. Dahası genişlikten ibaret .