- Dudak üstüne ağda yapmıştım yara olmuştu iyleşti ama kırmızı izi kalmış nasıl geçer 😕😱
- Beyazlatıcı kremlerden kullanan var mı işe yarayan var mı
2 soru
Niye kimse yazmadıki😂🙄
Deleted3441 Farmasinin white correct serisini tavsiye ediyorum kesinlikle beyazlatıcı olarak kremi ve serumları var ben ameliyat izlerimi onunla geçirdim 🌸 dudaginizin üzerindeki bölgeye de kantoron yağı falan uygulayıp yine söylediğim kremden sürerseniz iyi gelir insaAllah
Deleted3441 canm cilt yenileyici maske krem kullanmani öneririm cunu cildin kendini yenileyip o izi kaybetmesi gerekir beyazlatıcı kremler genelde cilt tonunu dengelemek için kullanılıyor yada kararmalarinin rengini açmak için
taricat yaa ameliyat izini bile geçirdiyse herşeyi geçirir 😯 benimde ameliyat izim var geçer inşallah kaç ay kullandın devamlı olarak
Defne21 bir bakıcam çok sinirim bozuldu kendi kendime cildimi bozdum beyazlatıcı kremi kararmalar için sormuştum 🤭
Deleted3441 kararma mı leke mi acaba? Eğer öyleyse toniklenmiş cildine leke kremi kullanman daha iyi olur ☺️
Kuzulkurt kırmızı şekilde oldu ve ağda yapalı 2 hafta falan oluyor sonradan kararır belkide
Deleted3441 o zaman hemen müdahale edersen geçer 🙂
Kuzulkurt müdahale ediceğim ürünü bulup edicem 😂
Deleted3441 canım beyazlativi krem iyi oluyor o zaman ama iyi bişi kullanman gerekli bilgin olsun🤗