1. Dudak üstüne ağda yapmıştım yara olmuştu iyleşti ama kırmızı izi kalmış nasıl geçer 😕😱
  2. Beyazlatıcı kremlerden kullanan var mı işe yarayan var mı

Deleted3441 Farmasinin white correct serisini tavsiye ediyorum kesinlikle beyazlatıcı olarak kremi ve serumları var ben ameliyat izlerimi onunla geçirdim 🌸 dudaginizin üzerindeki bölgeye de kantoron yağı falan uygulayıp yine söylediğim kremden sürerseniz iyi gelir insaAllah

Deleted3441 canm cilt yenileyici maske krem kullanmani öneririm cunu cildin kendini yenileyip o izi kaybetmesi gerekir beyazlatıcı kremler genelde cilt tonunu dengelemek için kullanılıyor yada kararmalarinin rengini açmak için

taricat yaa ameliyat izini bile geçirdiyse herşeyi geçirir 😯 benimde ameliyat izim var geçer inşallah kaç ay kullandın devamlı olarak

Deleted3441 kararma mı leke mi acaba? Eğer öyleyse toniklenmiş cildine leke kremi kullanman daha iyi olur ☺️

Deleted3441 canım beyazlativi krem iyi oluyor o zaman ama iyi bişi kullanman gerekli bilgin olsun🤗

Beolaki hayır kullanmadım ama denenebilir aslında kullanılmasında bir sakınca yok ise , araştırmak gerek