Arzum94 Elman yeni cox deyil mence cunki,mende 50ye qeder qalxib tessevur etki ondada butov ucmemiwem xirda xirda meni tarazda saxliyib gozle gor hekim ne deyecek yene deyirem ola bilerki,her hekimin oz uslubu var baci
Elman Arzum94 baci dominat falekulum aybasimin 5ci gunu 6-8 yazib bilmirem bu normaldi ya yox. Sabah hekimime gedecem sorusacamki bu doza mene cox deyil? Uje 2 heftedi qebul edirem. Hekimim ozude mene demisdiki axsam icki ureybulanma hamile kimi hiss eletdirir dedi axsam ic biraz evde firlan soram yat
Ayteh Deletedmom1 ne yaxsi geldin bura sende qatil aramiza baci menim aybaşıma 9 gun var ancaq sol qasigim sancir tikan batir kimi keçir tezden basliyir aybasi agrima oxşamir amma ferqli agriyir goresen niye qorxuram lap
Ayteh Arzum94 əssələmu Aleykum qizlqr necesiz ? Natavan baci men demisdime sol yumurtaligim sizildiryr sancir yene başliyib 2 3 gundu sancir sizildiyir aybasima 9 gun qalib
Ayteh Kerimcan baci ola bilsin gecikmedi yada ki gec mayalanmadi onuncun gostermir xeyirlisi Allahdan
Nasibacva Arzum94 sen çox yaxşı qızsan. Herşeyi qarwılıqsız edirsen. Allah öz yaxşılıqlarını qarwına cıxarsın. İnşallah sende sevinib gülersen. 🙏🏻 İnşallah gun o gun olsunki balanı saglam qucagına alarsan. Allah qismet etsin. Amin 🙏🏻🙏🏻 Çox seyi beynine salıb qorxu yawama herşey yaxşı olacaq de.
Nasibacva Arzum94 cox sagol bacı. He adım beledi. Duan onda qebul olub 🤗🤗💋💋😘😘😘 Senin adınada cox sevindim. Mende sebirsizlenirem görmeye. 😊😊
Kerimcan Nasibacva Salam baci. Seninde adina sevindim. Cox wukur tebrikler. InwaAllah sag salamat alarsan qucagina korpeni. Allah arzusunda olan her kese qismet etsin
Nasibacva Arzum94 bacı he hecneye ümidim yox idi inamımda hemcinin. Beynimden atmışdım herşeyi. Cox balacadı. Hardasa 2-3 heftelikdi. Usme düşdüm Almaniyada 0.37 mm idi. 🥰🥰
Nasibacva Arzum94 yox bacı 10gunluk ora getmişdim. Baldızımın uşagı olurdu deye bizde getdik gelmeyime 2gun qalmış ümidsizcesine baldızımın tekidi ile eledim. Vaxtımnanda 2gun ketmişdi sırazı cıxdı.
Nasibacva Arzum94 sabahıda hekime getdim. Dediler var balacadı tezedi amma risklidi samolyata minecem deye. Hekim dedi birdene qorxulu samalyotdu başqa hecne. Oda şukur 6saat samalyotda oldum herwey yaxşı oldu.))