Elman asalam baci necesen? Pis olma hekim demeli hele teze gedirsen yanina Allahin izniyle her wey yaxwi olacaq umudsuz olma baci

Elba Salam baci ne yaxwi sevindim . InwaAllah bu ay hamile qalarsan. Allah ozu komeyin olsun baci.

Aide hardadi goresen????Revanede getdi yazmadi

Arzum94 he baci gorekde qismet Allahdan,yoxh onsuz hekim mene dedi bu ay mutleq olacaq deye bir shey yoxhdu men ozumde bilirem nece defe netde oxumushamki bele olub hetda falikolu pardiyib ama hamile qalmiyib.1 ci aydi hele gedirem hekime olsa nemet olmasada qismet men elimden geleni edirem

Elba baci usagin var hec? Necenci hamilelikdi? Nece muddetdi ailelisen mende 6 ay olacaq yoxdu hele hecne

Elman yoxh baci usaqim yoxdu 1 il 5 aydi aileliyem.bir defe hamile olmusham inkisafdan qalib abort olmusham.6 ay gozledim bu ay ilk defe getdim hekime gorek qismet Allahdan,mende sne getdiyin 5 nomreliye gedirem bayilda menim hekimim Terlandi,ama sen getdiyin hekimlede menim qohumum var derman reklaminda ishdiyir o xesdexanayada gedib gelir Elmira hekimide coxh teriflliyir,birde baci bir soz sorcum sen hormonlardan analiz hamisinan verdin?neciye oldu analizin?

Arzum94 He baci Lao yaxwi Wukur InwaAllah analizlerinde temiz cixar. Allah komeyin olsun baci. Cox sagol baci Allah razi olsun.

Arzum94 baci bugun yox dunen yox sragagun yoxlamiwam test ama cixmamiwdi. Testim yoxdu deye qalib😀mence gecikmedi baci

Elba duzdu gozel bacim inweAllAh her wey yaxwi olacag 😘🤲

Elba baci Allah sebeb elesin insaAllah mende 5nomrelide necibe xanimin yanina gedirem cox terifleyirler onuda. Men verdim prolaktin,tsh,progesteron,umumi qan analizi, mikrob hamisi 100man sende bes baci? Menim yoldasimida gonderdi umumi analize oda 150 man tutdu

Elman Biy baci ele billem senin hekimin Elmiradie.Necibe tanimiram orda.Allah sebeb salsin baci.hekim mene analiz zad lazim bilmedi baci,ama men ele bilirdim coxh cixir coxh yaxshi imish ola bilsin gelen ay menede lazim olsun bu analizler ama bizde ne yooldasim ne men hele analiz vermemishik,hekim dedi ilk novbede tez zamanda hamile qalmaga esas yonelek.ama mene dedi ilk gun hamile oldugunu oyrenen kimi hekime gel,ne bilime baci qismetde ne varsa oda olur.Baci menim qurup yoldashimda polikistozdu menen bir evlenib ele nece aydi mualice olur emeliyyatda oldu bu ay uje 2 aydiki aybasi gormur,hamilede deyil hec cur qiz duzelmir

Axwaminiz xeyir qizlar necesiz?haralardasiz bacilar darixiram evvelki,kimi yazmirsan Aide nerdeee ??Aiwe nerdee?

Arzum94 Allahdan xeyirlisi baci. Bugun ya olmadim gorek Amma hecne hiss etmirem daha. Mence gecikmedi. Variydisada beyaq duwdu😄 Qaynimgildeydik axi gedirdik boyuk qaynimgile mawin ele qapilarinin agzinda duwdu ziga inanirsan baci guc belaynan cixartdiq. Qayinimnan men mawini arxadan basirdiq qayinim deyir ne yaman gucun variymiw senin 😄 Baci menim canim balaca olsada Amma heqiqeten gucden MawaAllahim var. Neyse indi belim qirilir agridan guc duwdu belime bilirem.

Arzum94 Aleykum salam baci.hamimizin gunu xosh kecsin insAllah🥰

Arzum94 baci cinsiyyeti bilindi bebishin?yoxhsa oyrenmediz

Elba can yazig qiz(( bu polikistoz cox mundar xesdelikdi vaxt aparan mualicedi insaAllah Allah sevindirer bizi niye emeliyyat ediblerki onu? Bes baci analiz olmadan nece mualice yazir size?

Qizlarim sabahiniz xeyir gununuz gozel ugurlu kecsin insaAllah))

Arzum94 can cox sagol bacim yaxsiyam sen necesen? Teze oyanmisam yuxuda helede basim firlanir))) dunen toydaydig Cox yorulmusdum sen neynisen

Qizlar necesiz tez tez gire bilmirem uzurlu sayin çunki ereb dili oyrenirem gire bilmiyecem tez tezneynirsiz necesiz ? @Arzum24 baci menim aybasima 5 gun var ancaq helede sol qasigim ağriyir keçmişdi tezden ağriyir yox baci ümidlenmirem zaten baci türkiyeden ovulasiya testi getirdecem 1 ci guunu bir yaxinim var o getirdir 50 dene di icinde hardasa 17 18 manata gelib çixir burda icinde 6 dene 13 manata di kul basdarina gozlerine girsin ay basi olan kimi sogan suyu birde erkude çayina başliyacam yaxsi olar Allah qoysa hemde ovulasiya testi ile de takip edecem Allahim izni ile