Qizlar o qeder yorulmushamki🙄dunen vapshe olmushdum resmen bu gun rahat olmusham ama yene coxh ishlemishem.boynumu o qeder asaqi salib ish gormushemki boynum agriyir

Revane sene bir soz deyim duz 9 ay usag fikirlesmisem her ay xestelenende pis olurdum gunde 10 test edirdim getdim hekime dedi problemin yohdu bugunuvu dusum usagi dusunme at basinan mende usagi unutdim elageye girirdim srazu durub gedib yuyunurdum duz 1 ay sora galdim hekimede gedende dediki gerey eveldem kimse sene deyerdi olmuyacag

Elba bu sozunu oxudum çox pis oldum o şeylerden mende keçmişem. İçim yara kimi idi. En yaxin qiz qohumlarım hamsı gizledirdiki birden nezere gelerler. Ne qeder edirem unuda bilmirem. Ele deme birde. Day insanlar başa düşmelidiki Allah o payı veribse sene hecne olan deyil. Allah senede gozlemediyin bir anda eli ayagı düz fiziki eqli cehetden saglam evlat payı versin.

• Elba bunu yanıtladı.

Nasibacva Amin baci burdaki 3 qiz hamiledi deyir hamilelerin dualari qebul olur sizde menimcun dua edin.Men bele ozumun ne hiss etdiyimi nece pis oldugumu kimseye hiss eletren deyilem.Tebiki mende pis oluram ureyime saliram.ama neyniyim olacaqsa olacaqda.Allah isteyen hamiya qismet elesin

Revane he baci ele insanlar coxh olur cahildiler.Fikir vermemey lazimdi.Allah her kese bir qismet yazib ne etsekde onu yashiyaciyiq

Elba burdakı qızların hamsı eyni hissi yaşayır. Onu men gördüm. İçim içimi yeyib çürüdürdü. Mende yoldaşımı çürüdürdüm. Evlenenden sonra cox şeyi gordum anladım. İnşallahhh sende Revanede başqa korpe arzusunda olan qızlarda o duygunu yaşayar. Allah sizide sevindirer inşallah. Allah sizlere eli ayagı düz saglam ovladlar qismet eder. Qurban olum Allaha qara daşı göyerden Allah herşeyin yaxşısını bilir. Gozel üreyini sıxma.

Kerimcan sabahin xeyir baci 😂😂😂nece fikri ile yatmishansa yuxudada gorursen ozunuzu agilli aparin bax her gun davamli yazin😂cixaram xoshqedeme

Kerimcan baci kerimcan necedi?yoldahsim ishe tez gedib mende bu seher tez oyanmisham yeni 8 yarsi ve coxh enerjiliyem nedense

Kerimcan 30 avqust.bu gun balidiizim gil gedecey temizlik edecem onan sora.day onan sora ele rahat olaciyiq gundelik ishler olacaq.qaynanamda gelib diye emeliyyat olmushdu qonshu qohumlar gelir yanina ona gore coxh ishim olur

Kerimcan senin qaynan gil nese bu defe gecikdioer😂🤪gelmirler hele?

Arzum94 indice getdiler ele.yorulmusham bu gun ele tozsoranliyacam evleri sabah derinen temizliyim gerek😬

Revane cox sagol canım. Mende içimi çürütmüşdüm. Yoldaşımıda hemçinin. Hec inamım yox idi. Ümidimi üzmüşdüm. vallah o qeder deyirdilerki beyninden at yoldaşınla elaqeye girende hamile olmaga göre girme. Yenede oz bildiyimi edirdim. Etrafımda hamıdan incimişdim. Noyabr ayında ozumden asılı olmayaraq bawım cox qarıwdı. Herşey yadımdan cıxdı. Ne oldusa bu ay oldu. Ozunu ela al. men ne cekmişemse içimde cekmişem. indi kimlerki menden hamileliyi gizledibdi mende gizledirem gorsunlerki nece bir hissdi.

Arzum94 yoxh qaynanAm burdadi baldizimda biri subaydi oda rayond idi geldi

Nasibacva he baci problemi olmayan insanin ancaqki eseb stres birde coxh dushnmekden olmur.en yaxshisi dushnmemekdi men evlenmemishden qabah yoldashima dedimi istemiremde hele usaq en az 1 il bir birmize oyreshek edey sora usaq yeni demishdimki qornacam yoldashimda razilashmishdi ama sora evlendim 1 ay kecen kimi icimden olmagini istedim yoldahsiminda hevesini gordum hemde hami sorcur adamin beynine gucle soxurlar ele o fikkri xeyirlisi olsun hamimiz ucun insAllah

Kerimcan ne oldusa o ilk ayda olur🤭cunki men nece neferden eshitmishem onu

Elba o bezi sözlerde olur eee. Flannnkessdee hamiledi. Ele edirlerki iraq olsun adam düşünürki men sonsuzam fso bitti.

Kerimcan Nata nese bu gun yoxhdu?neynirsen?men yemey etdim yedim yudum yigishdirdim .Kerimcan neynir?

Revane baci hekime getdin sen?aybashi hacan oldun normaldi her sehey?