...
Arzum94 baci menim ureyim bulanmire 🤦♀️goresen niye ? Ancaq evvelki hamileliyimdede 7 8 heftede bulantilarim baslamişdi hele heftesi balacadi deye bulanmir goreseb birde ele qizlar varki usaq olana qeder urek bulanma zsd olmur ele qizda varki usaq temeli qoyulandan urek bulanma yasiyir menim sibifyoldaşım hamiledi bax urek bulanmadan yaziq qiz olur deyir qaytarmaqa yer axtaram dur duq yere
Arzum94 əmin baci onu qucagima aldigim gunleri xeyal edirem anama demek istiyirem deye bilmirem ancaq yoldasima demisem ki qoy hekime gedek uzi kagizin alim elime desin ki he hamilelik var flan heftelikdi bax hekimneb qayidan kimi deyecem ancaq indi anama desem gerek qaynanama da deyim baci sonra yoldasım pis olarki oz anasina deyir menkine yox ona gore heckime demirem
Arzum94 Allah razi olsun baci mende 2 gun keçib bu gun 3 cu gundu men aybasi gunumde yoxladim axşam vaxti cixmadi mendw qoydum bir yere ki eşi çixmasinda bos ver yemek yeyib qayidib baxdim ki hee cixib ancaq dedim deqiq bilmirem nece deyqaya cixib 10 deyqadan keçende sayilmir 2 ci xet ancaq tezden seher ilk idrarla etdim 3 4 deyqaya cixdi ele subh namazinda dedim yoldasima 14 dunu gozlemedim dedim Allah qorusun nese olar birden sora mene deyer niye demedin falan ona gore dedim
Ayteh en yaxşı test canım clearbluenin testleridi. 1deq gosterir. Elede olur lap tez. Prosta bahadı. Men onla yoxladım. Hec deq keçmemiş gösterdi. Prablem olmayacaqsa eger yoldaşına Alman aptekinden aldır yoxla.
Arzum94 salam canlar necesiz?yoldashim xesdelenib ustuvuze sagliq seherden onan ilgilenirem indi gucle durub getdi ishe.neynirsiz?Ayteh baci esas ozude ozunu qoru day demeye ehdiyac yoxhduda istiden uzaq dur mumkun qeder coxh isti sudada olmaz.siz ilk usaqda genetikadan analiz verdiz men bilen o xesdelikli usaq olanda genetikadan analiz verirsen sebeb oyrenmey ucun.birde fol turshusunu atmalisan.mutleq sekilde
Arzum94 baci bizdede var gul sevirem men hem elimdede yaxshi bitir.o ne demeydi guller qurudu😁bu qaynanan ne qurddude baci,qesheydi gullerin he men en cok kaktusu sevirdim qaynanam kecen defe rayonan getirib bizde ele yoxhdu boz ele kuxna penceresine yigmisiq.balkonumuz bagli olsa men coxh ekereme.heyifki aciqdi qoymag olmur cole
Kerimcan yox bacı Anensefaliya noral tup defekti deyiller yeni sinir defekti mayalanma geden saman onurga tam qapanmadigında anensefaliya ortaya cixir gada usaqin belinde kista emele gelir şikast ola biler ya ummiyetle usaqin qarin ust çeperi olmhr organlar çolde inkişaf edir bu xestelikler belde kista olandan başqa anensefaliyadi turnen sendromu bax bular yaşamir anensefaliya beyinin yarisi olmur ummiyetle başın yarisı olmur bacı bu usaq nece yasaya biler ki ya qarinda olur anani zeherliyir ya matkani usaqin bas sumuyu kesir açiq oldugu uçun yada dogulur olur qaldiki down sendromuna down sendromlu usaqlar yasiyir sadece beyinleri çooox yavaş inkişaf edir olar özel usaqlardi xeste deyiller bele baci menim qizim idi oglum idi bilmedim demediler ancaq tek basi yox onurga sumuyu boyununda kide yox idi ona gore başı uzurdu suyun içinde men gordum altina qatlanmişdi helede gozumun qabagindadi Allah qorusun bilmirem nece olacaq Allaha tevekkul edirem
Kerimcan vAllah baci menim hekimim Şukur Allah cox yaxşidi mene meslehetlerin verir resepti yazir çixir gedir zorla saxliyib cibine 10 manat qoyuram Allah qoysa bu defe gedende de ya 10 qoyacam ya 5 hekimleri biz qudurduruqe qizlar inanirsiz coxsu bir qiymet demir biz veririk 10 20 manat eslinde 1 2 kelme soz deyiller olar dovletden maaş Alillar atam demiş hamisin biz edirik
Arzum94 baci yoldasin seni niye aparmirki anan gile ? Ve yaxut anan niye qoymullarki size ? Baci sehf anlama ancaq men hayassiz qiz deyilem qetiyyen yada aci dil deyilem ancaq qayanamdan hiss elesem ki anam ora gelende xosu gelmir sorusaram ki nolub xala niye xoşun gelmir anam gelende ne edib sene ? Belke soyub belke ser atib yeni baci men sebirri insanam anacaq sozumude deyirem yeri gelende hec icjmde saxlamaram