...
Arzum94 bildim baci anladim he sende dene ki ay mama anam yazib niye cavab yazmirsan burda pis bir sey yoxdu yada davaliq bir sey yoxduki hem yoldasinda sene ezeblesmez pis soz demirsenki dene ki gunlerdi anam yazib cavab yazmir birde sen de baci anan zeng vursun zengle danişsin zeng daha yaxsidi arani duzeltmeye ancaq vatsap nese o baximnan yaxsi deyil
Arzum94 canbaci başa duşürem seni Allah komey olsun vAllah soz tapmiram ancaq islamda qadinerinden basqasina xidmet etmek zorunda deyil ozunu heçkime ezdirmw baci heç kime çox uzur istiyirem ancaq sehf yoldasindadi anasina demelidi ki besti oda bir ananin qizidi bu hereketlerini yigisdir men demirem ki anasin doysun soysun yox etagfurullah ancaq bacim her seyin yeri var sen ozun özunu ezdirme sen hamilese bundan sonra ozune bax corab geyindirmek baldizini yumaq uzr istiyirem senin ne vezifendi nede etmesen sene gunahdi duzdu savabdi ancaq özu sen kullandirirsan baya baya VAllah sen özunu kullandirirsan etme bele ele insanlara vare 5 yox 10 barmagini da bal edib agzina vursan xeyri yoxdu men inaniram ki sen pis gelin deyilsen zaten pis gelin hayassiz gelin olsan bular basina gelmez inan ki yene meni sehv anlama sene demirem edepsizlik ele pis danis soy tovbe sadece baci niye ozunu Yezdirirsen niye arxanca veya qulaqin eside eşide sozler deyir sen demirsen o ne sozdu bes bu sekilde axi insanin huzuru qalmir ne evliliyini yaşiya bilir insan ne usaqi olanda her şeyin yeri var qaynana da boyukdu ancaq sen ozunu bos gösterme yoldasina de problemini şikayet et seni aliblar kole kimi işletsinler ? Yene deyirem qadin evlendiyi adamin xidmetini gormekden basqa heçkime xidmet etmek zorunda deyil yada etmese ona gunah deyil ancaq oz vicdan exlaqina qalibki komek eder ise nebilim yardimci olar amma sen ozunu temiz salmisan ellerininaltina etme bele baci sen heçkimnen eskik deyilsen hec kimin koleside deyilsen
Allahın izni ile derd etme yaxsi olacaq ancaq sene meslehetim senin matkani çekib bagladigi yer var ha bax her gun ayaqlarini divara qoy yungul qadin masaj etdiyi kimi çox basmadan masaj et tezen bagla yatanda ac harasa gedende ac ancaq eve gelende evde olan kimi bagla bax men her gun bagliyirdim olurdu ele gunki unudurdum amma ayin çoox gunu bekim bagli gezmisem ve xeyirinde gordum əlhamdulilləh
Revane et bacim sene namazlarimda dua edirem bacinada lemana aişe baciya burda yazdigim hamiya sizde meene dua edin qizlar Rabbim yardimçimiz olsun hamimizin bide bacim mene sinif yoldasim bir kapsul dedi aptekde satillar hayit toxumunu kapsuludu derman deyilde bitkide sadece o cox acidi deye cayini içe bilmeyenler kapsulum rahat sekilde atsjnlar deye duzeldib ler men buay alacaqdim onu aybasimi gozluyurdum onu aybasi biten kimi basliyirsan içmeye her gun 1 dene eks tesiri qetiyyen yoxdu araşdirmalara gore hele heç 1 nefere eks tesir etmiyib eksine çooox faydalidi yumurta kalitesini artirir aybasi tsikilini duzenliyir progstran hormonun yukseldir hamile qalmaq ucun ortam yaradir + da hansi hormon yuksekdise duzenliyir asaqi salir hansi aşaqidirsa duzenliyir yukseldir bu ot Allahin neymetidi biz qadinlar ucun baci tam bir neymetdi basqa soz demirem he sinif yoldasim dedi ki ayde bes bizim qohum var 10 neçe ildi hamile qalmir bes onu içdi onada kimse meslehet gorub 1 ay jcdiyi ay hamile qaldi ancaq bunu nece icmelisen baci ister cayin ister tabletkasin aybasina 5 gun qalmiş saxlamalisan dayandirmalisan ki eyer hamile qalmsansa usaqi salmasin hemen qiz bilmiyib gorub aybasi olmur yene içib usaq dusub ancaq bu mocuzedide esas hamile qalmaliymiş ve qaldi hemen ay usaq dusub gelen ay tezden basliyib içmeye aybasina artiq 5 gun qalmis buraxib derman ve hamile qalib usaqi artiq olub dogulub sonra onunda qohumu olmurmus oda icdiyi ay hamile qalib men çox guvenirem o bitkiye bacim yeni sen istesen eyer adini deyerem 7.50 qepikdi men alacaqdim soruşmuşdum bele bacim esas olan aybasi tarixini bilmek diki nece gunden sonra aybasi olacaqsan aybasina da 5 gun qala dermani saxliyirsan ki hamilelik varsa duşmesin usaq bu qeder bacim yeni faydasini gorenler var Allah her birimize yardim etsin əəmin
Arzum94 can baci bir sozle sen ozun özune etmisen baci ozunu çox heyif yere xercletmisen orda insanin en azindan terefin tutan biri olsa coxda pia olmaze sen orda yoldasinda terefini tutmur qalmisan tek bizim millet onsuzda qizi alirki uşaq dogsun qulluqcu niyetine almirki oglu xosbext olsun inanirsan baci qaynanam geden gunden deyirki men hemise istemisem ki gelin oglumla yaxsi olsun menle olmasa da olar oglumu xoşbext elesin keçen defe deyir seni uşaqa gore almamosiq ki pis olma zad duzdu her kesin yaxsi olmayan xasiyeti var olmagina yix deyil ancaq insanda bele zulm elmez yoldaş da bu na gozl yummamalidi yoldas goz yumsa sen goz yummamalisan baci sen ozunu dusun bundan sonra usaqini duşun anani da o qadinla muhattap eleme uzulmesin demeki zeng ele qaynanama mende olsam etmerem hec salamda vermerem ele insan duzelen deyil adam olan deyil vAllah Allah komeyinde olsun baci Allah sebrinin mukafatini verecek
Kerimcan men neyi anlamiram ay baci yoldasin da demir ki bu qiz hamiledi bu zibile qalmiş atapileniyani sondurmuyun vAllah gul agzim acilacaq indi niye hec kim dillenmir axi ki sondurmuyun sabah sen usaqin olanda ona isti lazimdi bular sondurub yorganla gezecekler evin icinde bele zülüm olar bele sey olar baci niye ayri eve çixmirsiz natavan he baci ayri eve çixib bir xoş gun görda sen de yaziqsan