Arzum94 baci vallah men sene eseblewirem. Ele bil ozune qesd edirsen. Ele agir weyler goturmek nedi. Illerdi bunun hesretindesen wukur Allaha Allahda verib niye axi ozunu guce salirsan. Bir dene fikirlew Allah gosdermesin birden nese olsa neyniyersen? Ne fikirlewersen? Bawa duwurem seni indi eseblewirsen adam qiziwir agina qarasina baxmir ele esebden iw gorur. Vallah sora pewman olarsan eleme ele baci. Ozune ezyet verme. Baci men hamile qalanda 2defe yoldawima dedim gedek hekime dedi vaxt yoxdu. Iwden qaldi bayram erefesiydi dedim gedek hekime ozel iwdiyir hec olmasa usme duwum. Saat 2ye kimi iwdiyir gedib catdirmaq olar yene dedi ne qaca qacdi getmedi. Eseblewdim dedim ta birde demiyecem. Demedimde. Kul bawima kaw deyeydim. Kaw deyeydim. Indi ancaq ozumu gunahlandititam. O pis xasiyyetim ucbatinnan demedim ta. Ona gore baci sende ollara eseblewib agir qaldirma, ozunu guce salma. Allah seni hec pewman elemesin baci sag salamat alasan qucagina balani. Ama qedirbilmezler ucun ozunu balani risqe atma.