NigarJan inweAllAh bebiwini MAwAllAh her terefli goressen inweAllAh

NigarJan can men carwafliyam deye agrimiram ama herden evde walvar falan sixanda elede yox sancim olanda sixiliram onda awagi cekirem qabag hisseni ele gezirem men qaynanali qaynatali evde qaliram deye ele rahat deyilem yoxsa don geyinerem qarnim bilinende utaniram yoxsa rahat oturada bilmirem wukur qarnim uje boyuyub arxaya soykenmek istiyirem oda alinmir yeni ele wey geyin rahat ol qarnin cixib??narahat edir paltarlar

NigarJan 14 hefte 5gun iki gun sonra 15e kecirik inweAllAh

NigarJan limon tezigini salar kivi hem vitamindi hemde turw onnan ye limonansa

Qizlar Salam necesiniz? Bugun vaxdim olmuyub girem. Ozlemiwdim sizleri

Arzum94 Salam baci necesen Ozunu nece hiss eliyir? Balim neterdi? Mamasin incitmir?

Kerimcan Aleykum Salam gozel bacim necesen??wekerim necedi op coxlu bugun hem halsizam hemde ustune saglig bawim agriyir bir suru iwim var hecne etmemiwem hele inanirsan yerleri yigmiwam fso yaxwidi xalasi ozu ucun kef eliyir 😉 paltar yuyan mawinimizi duzeltdirdi qaynatam bu arada dunen fikir verdim elece bunlari sene wikayyet edirem nedense anca senin adina bele etdiler ele etdiler deyirem 😄😄😄noluyorsa

Arzum94 garnim hele tezdi mence 3 ay olmuyub 10 feftedi sadece kopem hele bilirem cixib😂😂😂😂

Arzum94 He gerey kivi yeyim cunki negeder limon olar😂😂😂 hele suyada sixib icirem🤣🤣🤣🤣

NigarJan he birinciler menim qarnim bir wiw idi ama indidi hamile qarni cunki,yedin yemedin eyni viddedi 😄ama cox wukur bugunu gordum

NigarJan canim menim qorxma ureyine ele weyler getirme men ozum 12heftede gedende bir az evdede soz sohbet oldu dedim fso buda iwaredi nese olacag usme de gozumu yummuwdum dedi he burdadi bebiwka gozumu acdim emellice uwag weklini atmiwdim bura gormusen bilmirem wok oldum elede hereketdeydiki,gedende wakalat ye gir usme hereketdi olur onda men gedende yeyecem onda yadimnan cixmiwdi ama yenede bir yerde durmurdu

Arzum94 he onda mende gozumu yuyaram sokoladan iyrenirem hal
                Hazirda 🤣🤣🤣 cinsiyeti hacan bilesen?

NigarJan he bir teher ye girende qoy hereketdi olsun mene 12heftede texmini dediler inweAllAh bu defe gedende bileciyik mence sende oglandi