...
NigarJan can men carwafliyam deye agrimiram ama herden evde walvar falan sixanda elede yox sancim olanda sixiliram onda awagi cekirem qabag hisseni ele gezirem men qaynanali qaynatali evde qaliram deye ele rahat deyilem yoxsa don geyinerem qarnim bilinende utaniram yoxsa rahat oturada bilmirem wukur qarnim uje boyuyub arxaya soykenmek istiyirem oda alinmir yeni ele wey geyin rahat ol qarnin cixib??narahat edir paltarlar
Qizlar Salam necesiniz? Bugun vaxdim olmuyub girem. Ozlemiwdim sizleri
Kerimcan Aleykum Salam gozel bacim necesen??wekerim necedi op coxlu bugun hem halsizam hemde ustune saglig bawim agriyir bir suru iwim var hecne etmemiwem hele inanirsan yerleri yigmiwam fso yaxwidi xalasi ozu ucun kef eliyir 😉 paltar yuyan mawinimizi duzeltdirdi qaynatam bu arada dunen fikir verdim elece bunlari sene wikayyet edirem nedense anca senin adina bele etdiler ele etdiler deyirem 😄😄😄noluyorsa
NigarJan canim menim qorxma ureyine ele weyler getirme men ozum 12heftede gedende bir az evdede soz sohbet oldu dedim fso buda iwaredi nese olacag usme de gozumu yummuwdum dedi he burdadi bebiwka gozumu acdim emellice uwag weklini atmiwdim bura gormusen bilmirem wok oldum elede hereketdeydiki,gedende wakalat ye gir usme hereketdi olur onda men gedende yeyecem onda yadimnan cixmiwdi ama yenede bir yerde durmurdu