Kerimcan Arzum94 can baci anana ezyet verme. Indi bawa duwurem bajiii. O tualetde neler cekiyon 😄😄neyi fark etsin baci?
Arzum94 Kerimcan can baci gorurdum darixiram qacirdim tualete baldizim deyir yegin bagirsaglarda prablemin var deye gec cixirsan 😄😉day demir ne iwlernen mewgulam 😄😄😉
Arzum94 Kerimcan gorum axwam daniwacam lazim deyil yazig ozune bir qurtka qiyib almir deyecem ozune kurtqa al bu arada yuxari sehf yazmiwam sile bilmedim uzurlu say baci
Arzum94 NigarJan mence turw isteyen cox adam oglana hamiw olur nebilim ferqi nedi teki eli ayagi duz emeli saleh ovlad olsun inweAllAh
Arzum94 Elba inweAllAh baci yaxwi xeberler alarsan menimde zobum yoxdu ama meylilik variydi ama emele gelmiyib cox wukur inweAllAh yaxwi olar bacim he yoxdu Wemkirdedi bir iki gune gelecek
NigarJan Arzum94 hamam tualeti eleme ziyandi 9 ay uzag dur goy gaynanan elesin de hekim dedi olmaz hekime kim seni aparir?
Arzum94 NigarJan he baci qaynanam stoldan qabi goturub qiraga qoysun qalsin hamam tualeti yumag men iwlerimi yemeyimi surune surune ozum edirem onsuz hamile qalannan evde cox olmur olmamagi menim xeyrimediki,ziyan yox
Kerimcan Elba baci baxir zoba mence. Ele asamlar var zobnan hamile qalir. Sen analiz vermisen zobdan?
NigarJan Arzum94 bu arvad nie beledi😂😂 derdi nedi😹😹 yahsi olar sen ozun ucun yoldasin ucun insalla ovladiviz ucun yasa insa imkan olar ev alib kocersiz
Arzum94 NigarJan bu arvad xestedi diaqnostikani men qoyuram bax aparsalar bir pisxologa deyer yatizdirin xestexanaya yeni xasiyyeti cox pisdi icleri fesad anam bunlarin 😉
Kerimcan Ayteh baci niye silirsen? Cikiw yapi vurursan. Hesab silinmir. Ama cixirsan yeniden giriw etmek ucun adini parolunu yazmalisan