Ayteh baci niye silirsen? Cikiw yapi vurursan. Hesab silinmir. Ama cixirsan yeniden giriw etmek ucun adini parolunu yazmalisan

Elba he baci Mende eleyem. Gozume karandaw vurmuram hec. Umumiyyetce hicaba kecennen demek olar bezenmirem. Ancaq evde olanda uz gozume nese cekirem🙄😄

Elba Mende eleyem. Dunende siragunde awagi wekercikde maqazin variydi ora getdik yoldawimada kerimede paltar aldim. Baldizim deyir ozunede al. Deyirem yoxxe pulum qalsin cibimde almiram 😄

NigarJan a yox Allah qorusun men kimem usaq istemeyem ilk usaqi goturtmek nedir ummiyetle usaq kefinden gotuzduren analari mence asmaq lazimdir pesman olmayanlari tovbe etmeyenleri yasamaq şansi yox idi onun ucun mecbur qaldiq

NigarJan baci dunennen oxuyuram sadece girmek istemedim

Ayteh Aide baciya yazirsan deye

NigarJan mence day sual verme uwag haqqda ozumnen deyim menim birinci abortumda 6heftelik ikincidee uwag 3heftelik duwmuwdu sadece mayesi boyumuwdu abort olundum hemde emeliyyat hekim cox saxlamiyin demiwdi 11 ya 12heftede abort olundum onu hec gormemiwdim ozumu toparlamagim vaxt aldi ama men uzun aradan sonra qaldim Aide baci 6ay sehf elemiremse kecib aradan ilk uwag olub istemeyerem aldirib yeni hekim o anda aldirmalisan deyib ozu ucunde uwag ucunde bu hamileliyi devam etmirek tehlukeli imiw artiq sual verme baci incime sadece AllAh heckime gostermesin onu unuda bilmiyib sadece bele qanayan yarasini qawiyirig inweAllAh bacimiz indi hamiledi sagsalamat inweAllAh qucagina alsin sende mende hamiw olanlarda inweAllAh

Ayteh baci Axwamin xeyir necesen??nolub?cixirsan??

NigarJan yox can problem deyil baş hissesinin yarisi yox idi beyini yox idi ancaq hereket edirdi ureyi atirdi hekimler dedi ya qarninda olecek yada dogulan kimi olecek cunki beyini olmayan bir korpe nece yasaya biler ki Allah qorusun Allah qorusun hec kime yasatmasi Allah herkesin korpesin sagliqla qucagina almaqi qismet etsin birde men sual verim siz haralisiz ? Yazilarinizdan dusunurem tam tapa bilmedim məsələm ə herine a işledirsiz onun cun soruram

Elba 😄😄😄yoldawim xaric ❤️Deme baci dehwetdi indi

Kerimcan dunen dedim axi paltar yuyanimiz xarab olub yoldawima ses atib hirsli hirsliki,arvadiva de yigsin Ferqaneye alib getirsin ona men ne qeder pul vermeliyemki,duzele kovreldim dedim yoldawimaki,Ferqaneynen daniwanda deyecem yoldawimda yazdiki,onnan qabag Ferqane yazigin pulumu var oldugca alirda yazig cox bilmiw qaynatam qapini ortub guya Namaz qilir cix gel mamana demisen deyirsen duzeltdikde day lazim deyil qayitdim dememiwem deyecem oda indi yox yanvarda Qurban deyib onu kessin sonra yoldawim dedi lazim deyil pulu var olanda alir xowum geldi terefimi tutmaginnan bunlarin hamisina qarnimdakina borcluyam 😘😘😘❤️

Arzum94 cox sagol baci Allah razi olsun ancaq dogurdan problem deyil sorusa biler merak edir onsuzda o usaq helede aglimdadi duzdu men menevi cehetten daha tez toparlandim çunki gelen her sey Allahdandir bizim ede bilwceyimiz hecne yoxdu hem bu dunya imtahan dunyasidi ele insan yoxduki ne ilese imtahan olmasin yeni meni bu suallar artiq incitmir birce Allahdan dileyim Allah herkesin korpesinj qorusun bizlerde icinde isteyenlerede xeyirli nesib etsin Allahım

NigarJan baci elci gelende tam bir melek idi qaynanam bildim gec idi devetnnamem paylanmiwdi atamgil dedi nece istesen edeciyik men ayibdi deye yox hecne olmaz dedim hem wukur yoldawimi istiyirem oda meni indi ikimizin bir birimize bagliligi herweye deyer cox wukur bu gunlere gelmiwik inweAllAh herwey duzelecek

Ayteh inweAllAh bacim inweAllAh kerpen sagsalamat olacaq duz deyirsen gelen derd AllAhdandi meslehet budu inweAllAh bunnan sonra herwey yaxwi olar gozel bacim ureyini sixma analiz verdin?

Ayteh baci men telden praqrami sildim sonra yukledim tekrar qediyyatdan kecdim adimi deyiwdim birden girib gorerler indi deyirem kaw belede qoymazdim bawqa qoyardim yeni bilmirem ele et gor duzeler

NigarJan senede kecen defe demiwdim ureyine ele weyler salma cunki,ozunu yipradirsan qoy beniwkan yaxwi inkiwaf elesin AllAhin izniyle hecne olmuyacaq inweAllAh