Arzum94 Ayteh hecne baci kiwi gormuyubse prablem yoxdu esas AllAh bizi bagiwlasin eger nese sehf edirikse inweAllAh
Kerimcan Arzum94 Baci menimde bawim berk agriyir. Yoldawima zeng elemiwdimbeyaq. Eve tez geldi. Hec yemek yemedik. Duwduk awagida biraz gezdik markete girdik geldik. Indide bawimin agrisi kesmir. Gozumde agriyir. Yatmaq isdiyirem
Ayteh Arzum94 kisi sestra ancaq men narkozlu olanda bir qadini getirib yanimizdaki yataga qoydular abortan cixmisdi deyesen dusunurem ki meni de yeqin olar getiribde ancaq baci bir sey varki lap basindada bone olsa bele axi paltar qisa di qiraqlari aciq boynu aciq yeni onsuzda hicab sacin ortulu olmaqindan ibaret deyil zaten Zorunlu ve zeruri bir sey di onsuzda Allah bagislasin
Kerimcan Arzum94 bugun menimde iwim cox olub. Baci evleri Sabah tokecem men. Perdeleri flan alib yuyacam pencereleri silecem. Sabaha enerji yigmaliyam
Kerimcan Ayteh he baci bilirem. Allah kecsin gunahimnan. Berkde honkurtuynen agladim. Hemwe deyirem Allah kerime deymesin. Demeli qismet bele imiw. Hec vaxt wikayetlenmirem sadece adam aci cekir. Allah ne yazib talehimize onu yawayiriq.
Ayteh Kerimcan elbetde orasi eledi ancaq pis yuxularinizi dile getirmiyin hec yoldaslariniza bele demiyin ehtiyac yoxdu bir para beynini zept edir adamin
Arzum94 Kerimcan baci isti suyla yu bekle kecer men yuyanda cox vaxt azalir sonrda yat inweAllAh kecer gozel bacim
Kerimcan Elba Yoldawida beyenmediyim xasiyyeti yoxdu baci. Duzdu haminin menfi ceheti olur. Ama yoldawim yaxwi insandi haqqi batile veren deyil. Biraz tez eseblewir onuda yola vermek olur.
Arzum94 Kerimcan yox baci sakitce oturub anasi iwdiyir deyir bu arvad ne vaxt uzanacag eyilir durur sixire meni 😉yoldawima deyirem ogunki,dollarini kecirib birbirine dodagini salliyibki,bezdim ne qeder eyni wey olar iw iw iw bezdim men gulur 😄
Kerimcan Arzum94 sagol Allah razi olsun baci. Ele uzanmiwam yuxum gelir ama Kerim yatmir ki yatim mende
Arzum94 Abn baci cahil vaxtlarimda qulag asmiwam imanim artanan cixarmiwam onun evezine mersiyeye yeni o demek deyil yas mersiyeleri yeni onlar mene musiqiden xow gelir ruhum dincelir men carwafliyam ElhemdulillAh yeni men bele tercih etmiwem heyatimi AllAh axiradek imanli yawamagi nesib etsin inweAllAh ama bacilarim burdaki qizlar ikisi hicablidi yeni o biri bacilarla gizel anlawiriq daniwiriq burda derdlewirik guluruk artig aylardi bir birimizi taniyirig haqqimizda bilirik yeni bele baci
Abn Elba shokdayame bele sheylerde olur?) Shukur menimki ele deil) eksine men o qiz viddeosdu paylassa mahnida belkede hecne drmerem ama ureim partlayar.) ama o yoh! Eksine tv bahanda oglan gorende deirem gesengdi falan acigina qoy partdasin. Ama hecvaht bele seye gore doymez meni.
Kerimcan Revane 😄😄 eledide kiwiler qefil bawlari conur qisqancliq krisine girirler. Ama qisqanmalari yaxwidi