Abn Arzum94 Amin. Allah haminin ureine gore versin. Suni shie? Coh dinden danishildi gorhdume dedim bu nedi)
Kerimcan Abn ele dinnende daniwiriq baci. Gundelik heyat terzimizden. Be biwirib ne yediyimizden. Dinnen de hemcinin.
NigarJan Salam gizdar bele sey ola biler uzi 7 hefte gorsedir amma hesapliyamda 9 hefte olur ya uzi ne gorsedirse o duzdu?
Arzum94 NigarJan baci birinci defe gedende mende 6olmaliydi ama 5 hefte 3gunluk idi 12heftede gedende bir gun ilerideydi bebek inweAllAh vaxt getdikce eyni olacaq hekim ne dedi?
Arzum94 NigarJan baci dedim yegin gedibsen burinci ele oldu ama ayri ayri gistermedi indi gedende ya oz heftesinde yada bir gun flan kecmuw gosterecek inweAllAh uzide gosterenle getmelisen caliw eyni yerde duw uziye hekimin varda senin?
Kerimcan Arzum94 biraz babatam baci axwam kecmiwdi agri yuyunannan sora yene agriyir ama Lao berk yox. Bugun iwim coxdu gorum neyniremko kecsin
Arzum94 Kerimcan cox wukur baci mende pencereleri sildim kecdim kuxnaya indi yeriniz melum yemek yeyim bawliyacam bura inweAllAh bir az sancilandim cix duw dincelim hemde
Kerimcan Burda da kulek var ama berk deyil baci. Qewex gunde cixib. Deyesen buraynan muwviqin havasi ferqlidi