Arzum94 Revane seher yoldawim durur iwigi yandirir hamama girir cixanda men cixiram corabini flan geyindirirem sonra cayi qoyuram o Namazini qilanadek hazir olur birden gecikir el ystu qapinin agzinda banan zad yedizdurirem bele olannanda nazimla oynuyur sagolsun
Revane Arzum94 Mende mezelendimde baci dedim video cekecem baxasan dedim az o senin qaynin olacaq ee onun yatmagi sene maraqli olmasin bacimda deyir qorx ki erini elinden ala😃😃😃
Revane Elba Menim yoldawim gece smenidi axi tezden gelir durguzur dura bilmirem boynumdan opur sora suruyur taxtan awagi meni😃sorada men qanciqliyiram yazigi daniwiram cox deyinirem deyir nenem bawdadi daniwmaga
Revane ElbaSende bagiwla baci weyi durur qacir yanina hamile qoyur abort eletdirir birde tezden xalada dedi evlendirim daha rusvay oldum
Arzum94 Revane dehwetdi ee incime ele qaynindada zaylig varee sen kiwisen ayib deyilmi camaat sene ne deyer nece baxar nece arvadimdi uwagimdi deyib yaniva salib apararsan ayib deyilen wey var oz bawinadi ele oglanki,ele qiz biwirib onu
Arzum94 Elba ay baci sen qizda ferasede baxki,utanmaz utanmaz toyun vaxtini qerarlawdirir ayib bilse bele eder nebilim deyer toy lazim deyil adim yigiwsin gel otur camaatin evinde day ne deyesen belesine