Ayteh Arzum94 oyy qız bu çoxx cikkilidi helee yerim seni hele çox balacadı bax en qesek bedenin göreceksen 13 heftede ona uje hereketlerin uzide göresen 13 heftelik usaq texmini limon boyda olur ama usemde boyuk gorunur goressen elin ayagin terpedir Allah qoysa
Elba Kerimcan mende yaxshiyam shukur neynirsiz?Revanenin toyunun 1 illiyi bu gun bilmirem girib ya yoxh tebrik edim indiden bir omur birlikdde insAllah
Elba Kerimcan hardasan baci?he yola gedirik heleki.bizim evdekler usaq sesine alismiyib diye biraz eziyyet cekirem son derece istemirem sesleri cixsin yoxhsa menen olsa ne istirler ederler.baxmada evde men tek deyilem axi.hemishe gezmeyde baxi mende eleyeme hec yana cixa bilmirem yoldashimda aparan deyil hec.ona gore uje eve coxh oyresshmiehm
Kerimcan Arzum94 narahat olma baci. Allah wefa versin yoldawina. InwaAllah tezlikle sagalar. Baci burda uwaqlarin sesi kuyu bawima duwdu lap. Sakitliye o qeder oyrewmiwemki hemde dehwet uwuyurem bir terefdende qanimi uwumek qaraltdi.
Elba Omrumde ilk defe vaxdinan tez ozude gozlenilmeden xesdelendim.19 idi hele vaxdim,sogan suyunun tesiri ola biler goresen?
Ayteh Elba elbetde baci ancaq baci sene bir soz deyim idndi sen aybasi muddetindede iç ama aybasin ki bitdi sogan suyunu saxla çunki bir hamileleik olsa eyer prablem yarada biler sogan suyu men ele oxumusdum
Kerimcan Arzum94 Hee baci. Bes her weyden evvel uwagin saglamligina ziyandi.trebiyenide mehv edir. Baci yoldawin nece oldu?
Kerimcan Arzum94 baci ilk hamilelikde 17 sentyabr 2017ci ilde hiss etmiwdim. 16 hefte 5 gunluk idi onda. Indiki kimi yadimdadi
Kerimcan Arzum94 ikinci hamilelikde 7 mart 2019cu ilde 😞 3 ayi hele tamam olmamiwdi baci. Dediler qiz tez terpenir heqiqeten de ele olmuwdu. Amma onu da deyirlerki 1ci uwaq gec terpenir.
Kerimcan Arzum94 Allah komeyin olsun baci InwaAllah tezlikle sagalar. Sen de ozunu caliw Cox yorma baci. Werbet duzelt ic dincelmeye caliw vaxt tapdiqca
Ayteh Arzum94 baci hekimin yoxdumu? Niye elaqe saxlamirsan mutleq hekimine de hamileleikte teziq vacibdi seni qorxutmaq istemirem sehf anlama sadece teziqdi qizdirmadı falandi bele vacib şeyleri mutleq hekime de davamli teziqin olur yoxsa ara bere ?
Kerimcan Ayteh xow geldin baci. O dermanin wekilin atarsan zehmet olmasa. Beyaq yazmiwam yeqin gormemisen.