Revane halaldi baci qaynanamnan bir defe elemiwdik yaxei cixmiwdi qazani bizde yoxdu o demiwdiki,qazani var bunun ona gore

NigarJan baci einde duz gosterir ama menim uzide bebiwim bir gun qabaga idi deye men aybawi gunumu bir gun qabaga aldim sen necesen??hecne gelmirki??

Arzum94 😀😀 bawladi bizim nata. Baci mene de mamam saat alacaq. Saatim var ama Wekiller var etrafinda agac saatdi Ona gore saat in ozu balacadi. Mamam bugun zeng elemiwdi dedi Sabah gelecem saat da alib. Vallah men qiymiram mennen olsa almaz hec. Ama yureyi iwde napalim 🥰

Revane MawaAllah olsun baci o parmaginda o marifet var desene. Halaldi baci. Hem adamin bawi qairiwir, hemde ele puldu gelirin olur. Yaxwi eliyirsen baci.

Kerimcan yene temi gelib zaraflarin 😁can AllAh canini sag elesin analarimiz yaxwiki,var AllAh onlari buze cox gormesin inweAllAh

Arzum94 Baci Mende bacariram yaxwi el iwlerim var. wekil cekmeyide baciram. Qewey bezek duzek iwlerini xowlayiram. Bezek makyaj anlaminda yoxee baci Evi bezemek flan.

Elba baci tek olsan edib oyrenersen. Men wirniyati yaxwi bilirem. Evde de hemwe biwirmiwem. Ama yemeye elim gelennen sora oyrewib. Qiz vaxti az mewqul olurdum biw duwnen

Kerimcan can baci men yoldawima taspeh duzelmiwem Ziyaretden gelende ozune tasbeh alib qirildi qaynanam verersen aparib duzeltdirerem dedi onu duzeltmekde cetin idi ozum elim yana yana duzeltdim

Kerimcan baci evde kimse olmuyanda mende yaxwi eliyirem o ki,biri gelir bunu bele et deyir nese zay olur tek olanda etmeyi xowluyuram men

Arzum94 Hee baci Mende eleyem. Hamiya demiwem ki menim elime baxmiyin men iw gorende karixiram. Kerimin ad gununde evi nece bezemiwdimse yoldawim wok oldu. Ozumnen cercive hazirladim wekillerin yigdim icine. 1 cerciveye ayliq wekiller birinede en yaxwi wekiller. Helede evde goturmemiwem ele asilidi. Tortun flan stolun hamsini ozum elemiwdim. Caliwiram ele iw gorende yanimda kimse olmasin))

Kerimcan cumlemizin inweAllAh menim wekerim balim necedi op coxlu 😘😘

Kerimcan he baci yoxsa adamin el ayagi bir birine dolawir oy balama qurban

Arzum94 yaxwidi baci ele bawini ortmuwem papagi cehrayi olsa mawaya oxwayar 😀😀😀