Kerimcan Sabahiniz xeyirli ugurlu olsun Gozel bacilarim. Gununuz xow ve gozel kecsin InwaAllah. Cume Gununuz Mubarek. Allah evinizden her zaman bol ruzi bereketi, halal qazanci, mehribanciligi xususende imani eskik etmesin.
Arzum94 Salam Aleyku bacilarim necesiz??sabhiniz xeyirli ugurlu acilsin inweAllAh Xow xeber alib vermeyi Rebbim nesib etsin Cumeniz Mubarek olsun inweAllAh opurem haminizi 😘😘😘🤲🏻🤲🏻
Arzum94 NigarJan baldizim yoxeee baci yoldawimin xalasi qizi dunen ele bil sozlewmiwdiler qaynatam geldi gunortda onnan bir az sonra yoldawim sora qizin yoldawi geldi axwamda qaynanam geldi bawim qariwig idi bir azda sancim var idi sen nece sen??nese gelmiyib?axinti
Kerimcan NigarJan qorxma InwaAllah yaxwi olar her wey. Sen hekimine dedin sennen damci qan geldiyini?
Arzum94 Kerimcan Salam Aleykum baci necesen??Balam necessitate? op coxlu weker paremi bugun kiwiler iwdedi qaynanam awagi duwub mende uzanmiwam bir az sancim var
NigarJan Kerimcan dedim dedi agri var dedim yo drdim baxmag lazimdi gelinimizde dedi mende olub 1 damci ve 1 defe vse mende dedim onsuz gelen hefte gedirem hekime
NigarJan Kerimcan gizdar mennen asli deil amma gerey basimnan atim day bele olmaz gersey aglima gelir xeste olar inkisaf etmez
Kerimcan NigarJan sen ele fikirlewmee uwaga da ziyandi. Eksine yaxwi fikirlewki yaxwida olsun. InwaAllah her wey yaxwi olacaq. Bawini bawqa weylerle qatmaga caliw
Arzum94 NigarJan can qorxma gedib gorennen sonra rahtlawassan inweAllAh mende eleydim gordum yenede arada goren necedi nese olmuyub deye fikirlewirem
Arzum94 Revane Salam Aleykum bacim can sagsalamat olsun baci ele fikirlewme yegin pis olma deye demiyibler hem sen emelliyat oldun onlar qorxdu yegin fikir elemeyini istemiyibler bele etme baci bax ele indi gir hamama qusul al bawla Namaz qil bax rahtlaw dua et bu olanlar kececek seninde olacag AllAh olmayanlara nesib etsin bacinda sagsalamat qucagina alsin uzulme goZel bacim
Kerimcan Arzum94 Sagol baci Allah razi olsun. Mende ele kerimi yatirtdim indi duracam ayaga zeng eliyim gorum harda qaldilar