Elba meni demirsen oxuduqca yeneklet gozumun qabaginnan gedirdi elacim olsa biwirin yeyim deyerdim ozun nece sen??

Revane inweAllAh herwey yaxwi olacaq adam kime kus olsada ailesine ola bilmir sadece qelbine deyibler inweAllAh herwey geride qalacag gozel bacim

Elba ElhemdulilAh bacim bir az ustune saglig sancim var uzandim ele indi ustunede bawim agriyir qarmancormanam 😔baci 18 heftede cagirdi doplere gedecem inweAllAh hardasa yanvarin 8i falan gedecem gorek beyimiz necedi xalasi AllAh sene ve olmuyan bacilarima qismet etsin onacan inweAllAh terpener gorek naz eliyir helee 😏

NigarJan baci 47m usme 47m hekime 😩lap birinciler bawqa yerde defe duwdum 30 m

Nasibacva he baci edersen. Evelik dolmasi nece olur? Men birinci defedi ewidirem baci. Icine evelik vurulur?

Arzum94 baci dopler ucun tez deyil? Adeten 24 hefteden sora doplere gonderir hekim. Dopler esas urek damarlarini, beyin qatlarini gosdermek ucundu onunda en gozel gorunme vaxti 6 aydi. Bes sende hekim neceb tez eletdirir?

Elba Hee baci anam gelib🙃🙃🙃 inan pencerede qalmiwdim eee. Ele darixmiwdimki☺️☺️☺️☺️ InwaAllah qizlar sizinde ananiz geler sevinersiz.

Kerimcan bilmirem baci dediler 18de duwessen doplere getmemiw maraglanram yenede

Elba souz biwirmiwdim cox dadli idi ama 😋

Elba can baci InwaAllah. Esas odu canlari sag olsun. Anangil harda qalirlar baci?