Arzum94 baci kecen ay aybasbinin 7 ci gununden 15 gun seher axsham icdim,duzu mende aybashi problemi yoxhdu ele burda sen yazanda oxudum icdim indi bu ay hekimede gedecem insAllah aybasinin 5 ci gunu demishdi gel hekim birde qoz suyu etmek fikrim var insAlllah,

Neynirsiz qizlar?

Ayteh xow geldin baci. O dermanin wekilin atarsan zehmet olmasa. Beyaq yazmiwam yeqin gormemisen.

Arzum94 baci bilinen bir problem yoxdu heleki ancaq matkam genişliyib eyilmişdi çekdirmişem matkami he baci xestelenim başliyaram mende

Ayteh he baci duzdu. Ele yaxwi eytim novlu mutfilimler var ki. Ollari qowuram ancaq ollara baxir. Reqemleri flan oyreden, rengleri heyvanlari cixardiqlari sesleri oyredir.

Arzum94 Allah komeyin olsun baci. Ayaq bileklerone el bileklerine soyuq kampress ele derman icmirse ve qizdirmasi Cox deyilse. Baci InwaAllah Sabah biwirib coxluca yeyersen. Balimin ureyi isdiyiree anasi 😍

Ayteh cox sagol baci Allah razi olsun. Deyerem Sabah alar bu gunnen kecdi ta. Gune biri icilmelidi he baci?

Ayteh he 90 deneli serf eder. Gorum icaze verse yoldawim Sabah ozum alaram. Vermese de ozu alar axwam gelende

Kerimcan he baci seher yemeyinden sonra gozun goren yere qoy ozude qorxma ki birden ziyani olar falan yox baci ucinde vereqesi var ele orani oxu sen anlayasan ne qeder vacib oldugunu içindede yazılıb ki hamilelik planlaşdirilmasi zamani hamileliye hazirliq ucun

Sabahiniz xeyirli ugurlu olsun gozel qelbli bacilarim. Gununuz xow ve gozel kecmesi dileyiyle Mutlu Sabahlar.

Elba sagol canim menim. Wukur sen necesen ? Uwaqlar incitmir seni?

Arzum94 Aleykum Salam baci. Wukur sen necesen? Balanda yaxwidi xalasi ele indice cimizdirdim. Saclarini qirxdim. Tay bilmirem yoldawim gelende ne deyecek 😬😬 Amma uzanmiwdi emellice qulaqlarinin usdune duwurdu. Hemwe o qirxir bir defe de men qirxim dedim 😄Ayrica men onnan seliqeli qirxdim 🤣 Ele desem vapwe eseblewecek. Indide yatirdiram balacani. Iwim coxdu bugun baci. Sene indiden nuw olsun 😋😋🍜🍜

Arzum94 baci birde yoldawinin birden appendiksi agriyar o verer sancini xeberiniz olmaz e.

Qizlaaar axşam terefi asaga duşecem yoldasimla onda apteklere de baxacam görum ovulasiya testi tapirammi nolar dua edib tapim qizlar ucuz olar İn şəə əllah umid edirem duzdu bahadi olmagina ancaq belke ucuzuna deng geleren