...
Neynirsiz qizlar?
Kerimcan https://i.imgyukle.com/2019/11/16/RRabEN.jpg baci ikisinde şeklin atdim ikisi de 14 manat neçese qepiyedi ancaq birinin icinde 50 birinde 90 var sen gezdir baxsinlar 90 dene olani alki uzun muddet isledesen yox onu tapmasan 50 dene olani al baci Allah sefa versin
Sabahiniz xeyirli ugurlu olsun gozel qelbli bacilarim. Gununuz xow ve gozel kecmesi dileyiyle Mutlu Sabahlar.
Salam necesiz gozeller?gununuz xosh kecmeyi dileyi ile❤️
Arzum94 Aleykum Salam baci. Wukur sen necesen? Balanda yaxwidi xalasi ele indice cimizdirdim. Saclarini qirxdim. Tay bilmirem yoldawim gelende ne deyecek 😬😬 Amma uzanmiwdi emellice qulaqlarinin usdune duwurdu. Hemwe o qirxir bir defe de men qirxim dedim 😄Ayrica men onnan seliqeli qirxdim 🤣 Ele desem vapwe eseblewecek. Indide yatirdiram balacani. Iwim coxdu bugun baci. Sene indiden nuw olsun 😋😋🍜🍜
Qizlaaar axşam terefi asaga duşecem yoldasimla onda apteklere de baxacam görum ovulasiya testi tapirammi nolar dua edib tapim qizlar ucuz olar İn şəə əllah umid edirem duzdu bahadi olmagina ancaq belke ucuzuna deng geleren