NigarJan Arzum94 gotxma yegin olur sancilar bizde burda giz var her gun gelirdi davleniyami olc burnumnan gan gelir hamiledi olur bele seyler narahat olma yenede hekime de
Kerimcan NigarJan he baci burun qanamasinnan mende ezyet cekmiwem. O qeder limon yeyirdimki her gun burnum qaniyirdi. Qanim durulmuwdu. Tay uje ele olmuwduki biraz eseblewen kimi burnum qaniyirdi
Arzum94 Elba Aleykum Salam baci hee seciklerdi of bu nedi gorek belke getdik birisu gun hec olmuya baci ele qorxdumki,nese oldu dedim men hekim dedi papavern wami qoy nowbada ice bilersen
Arzum94 Elba can baci abort olunnanda ele olur ustunede iw guc can AllAh sebeb salsin uzan bagla qarnini inweAllAh xeyri duwsun bacim evede butun gunu bagliyib gezersen
Kerimcan Arzum94 Salam baci InwaAllah hecne olmaz. Baci mende kerimde ele olub sancidan addim ata bilmemiwem durdugum yerde qalmiwam. Getmiwem hekime hekim deyib tonusdu. Kerimde tonusum variydi. InwaAllah sende de qorxulu wey olmaz. Papaverin qoy baci. Gor gedir sanci
NigarJan Kerimcan jannnn he mende deiwet kiviye oturmusam tuts sirinen iyrenirem ureyim bulanir amma evvel siriniyati xeste kimi yeyirdim hergun hamile oldim iyrendim goren kimide kusmag istirem 😂😂😂😂
NigarJan Arzum94 jannnnn hele bele agrilr coh olacag narahat olma hamida olur oyreneceysen bes 9 ay dasimag bow deilki😂😂😂😂😂😂 gorxma esas 3 ayi basa vurmusan pis olsaydi evelceden pis olardi