...
Salam qizlar necesiz?menimde qonaglarim gedib seherden yir yigis edirem
Perdeleri falan sokmushem yumusuam.hele qurtarmamisham.Kerimcan baci balacan necedi?Arzum94 kifin gedib diyesen iyler cekilib.qizlar sabah mende hekime gedceem gorek ne olur.3 nuzunde Namazda duasini istiyirem.insAllahki ele bir problem olmaz
Arzum94 baci ev ozunuzun evinizdi nece otagliqi,bizde 3 otagdi ama her gun derin temizlemirem 1 gun derin temizliyirem silirem 1 gun ele tozsoranliyram,ama kuxna hamam tualeet bulari her gun temizliyirem seher duranda.gunum ish gormeyle kecir herden deyiremki goren 3,4 usaqi olanlar neynir sora deyiremki biz o qeder tek oluruqki temizlik edirik ancaq temizlik manyaki olmusuq.qaynanamdan olsa men 5 dq uzanmaram😂
Qizlae butun nastreniam pozuldu 😢😢😭😭😔😔aglamqq istiyirem mikselim xarab oldu + da tort bişrirdim yaxşi çixmqdi indi men onu yoldasima qoysam yemeye ariya qoyacaq 😔😔 gizledib vermesem 1 saatdi bisirirem deyecek tort hani inanin butun qanim qaraldie tozsoranimda 3 4 aydi xarabdi hele duzeltdirmeye vaxt olmuyub mikselde yeqin 5 6 ay qalar off
Qizlaaar
Elba is orasidi baci erincek deyile yaddan cixir menim ozumunde yadimnan cixir hemde baci bakida her seyi baha duzeldiller bahadi her sey mende cox ustune getmirem apar apar deye yoxsa aparar hemde pul olur xerclerinir gedir +kire pulu ev yeke deyil cox balacadi 2 otaq 1 kuxnadi ancaq normal boydadi çox yeke deyil ona gore kalçuk supurgeyle idare edirem heleki usaq filanda yoxdu deyirem biraz keçsin duzeltdirerem Allah qoysa gorek baci Allah her kese xeyirli iş ruzi bereket nesib etsin @Natevan senin yoldasinda butu iş olmayan larda bir yerde baci
Elba yox menim mikserim idi xarab oldu kremi bir teher elimle duzetdim vAllah qonsularimla aram yoxdu cunki menim tebiyetim tamam ayridi olarda tamam ayri curduler hayassizdilar birdefe unutdum su aciq idi bilmedim qazan dasdi evlerine su sizmişdi asaqi mertebeye oldurmusduler meni qapimi tepikliyirdiler birce yan qonsum var oda min illikde birdefe qadin nese sozu olanda soruşur eliyir bu qeder baci men evlendim 13 gun qaldiq rayonda yoldasim getdi ev tapdi bakidan qayidib menide getirdi hardasa 9 aya az qalib ki burdayiq