nur001 bacican sen bura teze girmisen deye yeqinki meni tanimirsan menim ilk hamileliyim pis kecib abort olmaq zorunda qalmisiq sonra 6 ay olmadi usaq ancaq hekimim deyirdiki ozunu dermana iyneye salma tebiyi yollari yoxla 1 il erzinde 1 defe de olsa hamile qalmasan onda mualiceye baslayariq mende tebiyi olan seyleri etdim ama prablem basqa yerdeydi men ozum goycayliyam rayona gedende anam dedi gel seni cicek neneye aparim matkan sallanib yeqin ki baxsin (neçe yasiniz var ) he baci getdik cekdirdim o ay hamile qaldim eyer ki yene qeyd edirem eyerki sadece matka sallanibsa ayri bir yerinde sorun prablem yoxdursa o zaman tek matka sallanibsa bax cekilen kimi hamile qalirsan men cekdirdiyim ay aybasi olmadim birde bacim ceken qadin bizim qonsumuz idi o qadinin yanina goycayin yarisi qizini gelinini getirir bakidan bele gedirler ele biri men yeni xeyiri olmasa yeqi ki geden olmaz sonucda qadin nese oxuyub uflemir ki deyek yalan deyir matkani masaj edir sonra bagliyir salla belinde eteyine kupe banka qoyur 1 dene ancaq biraz yeke agizli hecde ezib etmir ele qesek masaj eliyir yumusaq yumusaq menim gelinbacim baldizim qohumumda bir qiz birde xalam hamile qalmirdi cunki matkalari sallanmisdi cekilen kimi hamile qaldilar yeqinki bu qeder tesaduf ola bilmez 😂 bilmirem bacim inandiz mi ya yox ancaq qizlar bilir yalan demirem yeni olani deyirem bir qazancim yox ❤🌼