Kerimcan Arzum94 baci mesele ele yeye bilmemeyimdi. Inan yeye bilmirem. Eger evde chko pie varsa onnan tezden yoldawim iwe gedende cay icirem yoxdusa duz qalir gunortaya kimi yemirem uwdahim getmire yemeye
Kerimcan Arzum94 he baci gerek bugun gelen kimi kesilsin. Men ozumde tek kesmek isdemirem e yoxsa tek keserem yemeyden sora caynan icerik
Elba Salam qizlar necesiz?neynirsiz?getdim hekime uzi eledi hekim ele bir problem yoxhdu dedi 2 derman yazdi 10 gun birini 5 gunde birni atacam,27,28,29 bu 3 gunun birinde getmeliyem yene folikul yoxhluyacaq yeqinki,dedi bu ay insAllah hamile qalacaqsan
Elba Kerimcan insAllah gorekde Allah isteyen hamiya qismet elesin.men coxh analiz zad vereceymi dushnmushdum erostogendi nedi o asaqidi dedi onuda bu dermanlarla duzeldeciy dedi
Kerimcan Elba he baci InwaAllah duzeler Allah qismet elesin baci. Sen ve senin timsalinda olan butun qadinlarimiza Allah ana olmagi nesib etsin InwaAllah
Kerimcan Arzum94 can baci caliw aranizda soz sobet salma. InwaAllah halal iw qismet eder Allah yoldawina.
Ayteh Kerimcan xosu geldi baci yoldasim sirin xoşluyandi deye coxda ferq etmir ona kokesi yaxsi şişdi yoxsa az şişdi ora takilan deyil
Ayteh Arzum94 natavan baci necesen nata birşey deyime bugun bayaqdan sol yumurtaligim sancir oturub edirem oturanda da agriyir qeflet oturanda ancaq sol terefimdedi tekce sence yumurtamadi ? Ay başima hele 16 gün var yumurtlama ola biler hee?
Kerimcan Ayteh axwamin xeyir baci. Ola biler yumurtlama. Ele vaxdida texmini uygun gelir.Sen bu gunleri caliw deyerlendiresen
Ayteh Arzum94 can baci işin ireli temizkar bacim yaxsibedirsen Allah qoysa bebisin dogular dagidar toker sen yigisdirarsan 😁
Ayteh Arzum94 baci birde sen hamilesen xlor iyine çox temasda olma uşaqa ziyandi kimyevidi Allah qorusun yeni hamam toleti xolor tokme toksende ele tokki gece yatanda filan tok iyi getsin sehere kimi
Ayteh Arzum94 😁beyendi yoldasim hetta uje qutardi seher yoldasima deyirem ki tortun yarisi hani?😁😁😀 deyir gece yedime
Ayteh Arzum94 can baci isliyir yoldasim baci Allah razi olsun Allah seninde yoldasina xeyirli is yetirsin baco vacib olan seylerini de mutleq yeni derman şamlarini Allah komeyiniz de olsun her zaman kas elim catardi sene alardim şalmardan ❤😍