Elba Elman can baci xeyirlisi olsun.ALLah qismet elesin.baci sen sogan suyu et polikistoza xeyirdi men netde oxumushdum
Elman Elba baci yigdim hekimime dediki sabah mutleq yoldasivida gotur gel sabah yoldasim analiz vermelidi gorek ne olur cunki men teze hekim tapdim oda dediki gozle belke xesdelenmedim dediki xesdelensen yig mene indi gorek sabah ne olur
Elba Elman he baci mende xesdelenim bizde yoldasimla gedeciy ama hekim bize aybashinin 5 ci gunu gelin dedi
Elba Arzum94 baci menede deyirdler mama papa de.demedim dedim men deye bilmerem xala emi deyirem men.qaynanam deyirdiki kendci kimi xala nedi mama yaxshidi😂yoldashimda ne qeder dedi dedim yoxh.indi hec lazim olmadiqca xala emide demirem😂
Arzum94 Elman Amin baci inweAllAh AllAh sene ve senin timsalinda olmuyan bacilarima nesib etsin inweAllAh 🤲🤲
Elman Arzum94 can cox sagol Amin insaAallah hami butun gozleyen qizlar sevinsin hec kimin gozu yasli qalmasin
Ayteh Elba hee mende bu ay getmeli idim bu 4 5 gun icinde falikul ölçmey uçun ancaq yoldasim sabah gedecek toya birde ayin 18 zinden sonra ya filan qaldi ona da uje coxdan yumurtalama olar mende bu ayda keçdi gelen ay qismet olsa gedeciyk
Ayteh Nasibacva baci men birdefe çekdim az qala masinim xarab olurdue çörek yapisdi masinin dişine preslendi bilmirem o suxarini neyle eliyim gerek el masini ile eliyime tok masinina cox qoymaga qorxuram
Nasibacva Ayteh canim qeti toklu maşınla eleme. Mawını xarab eder. El mawını ile et. Bizdede el maşını var onla edirik.
Ayteh Kerimcan hee baci men xala deyirem qaynatama da dayı 9 aydi hele dilim oyresmir deye bilmirem nese dilde neye oyreşse ele de gedecek
Ayteh Arzum94 baci sen nece edirsen menede oyret mende edim katlete filan vurum dogruyub peçkada qurudursan sora cekirsen masindan men çekib sora qurutmaga çalisirdim
Arzum94 Ayteh baci bax ortasini acdimki,qirintilari goresen ele olanda men cekmirem ele qatiram katlete hec bilinmirde