Arzum94 bacican sari cism ne demekdi dun de soruşacaqdim unutdum

Menim ilk hamileliyimdede uzi kagizinda aei cisim var yazib meselen

Arzum94 baci Amin Allah razi olsun ancaq 13 heftede tam olaraq bilnjr uşaqda ne var ne yoxdu hekim ozu deyib ki 11 heftede gel?

Arzum94 Amin canim mene sam yazmisdi doktor oda sancim vardi ona gore papaverin yazmişdi

Arzum94 he baci anladim Allah razi olsun basa duşdum bu ay aybasi olsam uje sogan suyu birde erkude çayi içecem hardasa aybasima 7 8 gun qalana kimi icecem saxliyacamki birden hamilelik olsa duşmesin usaq

Kerimcan ya gerçektenmi men ele gelisine dedime baci mende bilmirdim uyudur yaxima dusdu ki sadece gelinbacim onda duyu isladib sonra uyudurdu usaq uçun yemek eliyirdi ona gore aglima geldiki duyuni un edirse bu pesokuda eder gerek gelinbacima deyim mene 3 kilo pesokun seker tozun uyutsun gondersin anamla

Arzum94 bqci bu tort nece gundu qalib? @Kerimcan baci urek tort bisirmişdine qirmizi o hele durur ?😀😀 baci ne tez bisirmisen bes ? Bizde olsa izi tozu qalmazdi sebir var sende halal olsun👏👏🤗

Arzum94 baci kofe makinasi var cox boyuk deyil bir nov blendr kimi ele bil onda kofe uyudursen cox adam denesin alir çekir masindan ancaq hemen makinada duyude uyude bilirsen ona gore aglima geldiki pesokda yeqin uyutmek olar bele dusundum oda baci eliyib alinib deyir @Kerimcan o kofemokko du deyesen adi duz dedimse 20 25 manata olur çoxda baha deyil yeqin markasina gore deyisir menim yoxdu o aparatdan ancaq gelinbacimda var goycaydadi gerek deyim 2 3 kilo çeksin pesok mamam gelende bakiya getirsin

Arzum94 baci uje demek olarki ağrim keçib gedib sol yumurtaligimdaki agri

Qizlar burda postlari sabitliyillere o nece olur nece eliyirler postun adinin qabaginda mismar kimi qirmizi isare olure baxib çox postda var onu ozleri edir goren yoxsa buranin admini edir

Ayteh salam qizlar necesiz?menimde seherden ustunuze sagliq bashim agriyir gire bilmemishem.neynirsiz?

Arzum94 he dunen hekimden gelende coxh pis yagisa dushduy ustelik qazda gelmir gunortaddan ele soyuqduki

Ayteh Salam baci he yoldawim imkan verir ki ele bil meni burda yeyiler😠

Arzum94 Mende nece oldu Elman yazilib ee baci ona nese yazirdim gordu dedi bu kimdi yaziwirsan qiyamet qopdu evde xedi qizdi dedi sil onu yoxsa dedevini evine aparacam indi

Elba hec baci oturmusam sabah qonaqlarim olacaq hazirliq gorurem yavasdan yavasdan

Elba can baci ozune diqqet et soyuq lama nane limon qaynat gun erzinde 1 2 stekan iç