Elba Arzum94 salam canim men isti su nehayet geldi diye temizlik eledim indide girem cimmeye?neynirsen baci?
Ayteh Arzum94 salam baci necesen ? Axşaminiz xeyir qizlar baci men bu gun o qeder isim olub ev temizle qolma buk iki ure koke bisir filan qonaqlari ele biraz var yola saldiq basim partiyir vAllah
Ayteh Kerimcan baci men qaynatamin yaninda hicabda gezirem basda hicabda gezmisem deye uje utaniram gezmeye hicabda
Elba Kerimcan salam baci necesen?niye ona gore pis olursan.en yaxshisi sende onun yaninda hicabda gez.bilsen zehlem gedire yoldasinan bashqa kimse senin geyimine kecimine neylediyne qarshana ama neyniek.menim qaynanam istirki yoldashimdan icaze almamish nese edende birinci onan alim hara getdim neyledim sora yoldasima deyim.mende yoldashima deyirem menim erim sensen sene deyirem istirsen get anana de istemirsen deme yaxshi qadindie qaynanam ama her kesde bir eyib olurda dozmeliyik neyniek
Arzum94 Kerimcan Salam Aleykum baci necesen?balam necedi?can baci qaynatanda dindardi Namaz ehlidi?bilmirem ne deyem
Arzum94 Kerimcan baci fikir verme belkede neyese hirslenib ona gore qaynatalar gelinleri cox istiyir yoldawin beyennen sonra qoy heckim beyenmesin ama ola bilsin neyese hirslenib sen cixmisan qarwisina sene partdiyib yoldawina dedin bes
Arzum94 Kerimcan baci derd etme onsuz size arada gelmirlermi sen ora gedende ortuyunu acma gelende uje acma bina evidi ele sizde deki,balkona falan cixiram qoy qalsin artiq qaynatan durumu bilecek
Arzum94 Kerimcan can baci men teze gelende qaynatam Namaz qilmirdi indi qilir indide birden qaynanam rengli walvar almiwdi men yox bunu geyine bilmerem demiwdim qaynatam qewengdi deyirdi dedim yoxee olmaz eslinde ayagi enli walvar idi men bir iki beden boyuyunu aldirmuwdim sadece cins idi rengi acig idi yegin yene deyirem nese hirsli olub acigini sennen cixib
Arzum94 Kerimcan bele baci iki axwamdi yediyimi qaytariram birde belim cox agriyirdi Kerim balamda belin agriyirdi?deyurler bel agriyanda guya oglan olur iki gundu belim qurilire baci
Arzum94 Kerimcan he baci ele et eslinde kaw mende hicabli gezerdim ama bir evde cetin olur hemde dindede var qaynata yaninda acig gezmek olar ama en yaxwisi qapali olmagdi
Revane Arzum94 Salam baci hamile qalamamiwdan qabaq dowunun ucu agriyirdi aybawi olmamiwdan qabaq ag axtini gelir ele axinti gelirdi
Ayteh Əssələmu Aleykum qizlar necesiz ? Dunen butun gunu işim olub bu gun de qonaqim var idi deye yaman yorgunam indi durub manaz qilib yemek duzeldecem axsama siz neynirsiz
Arzum94 Ayteh Aleykum salam baci yorulmuyasan bugun mende butun gunu iw gormuwem indi qurtarmiwam eve girmek olmur acenin iyinnen her terefi dizinfeksiya etmiwem pola kimi yumuwam indide hamama girirem belim qirilire qizlar o,qeder yorgunam
Elba Kerimcan salam qizlar necesi?baci bashini ortmeyine nese deyerki qaynatan ya deyirsen xetrine deyer?