Ayteh Axwamin xeyir baci necesen? Cox bir az gec olsada yazim dedim baci eslinde evimizide beter idim gun awiri herweyin yerini deyiwirdim suruye suruye gece yata bilmirdim otagimi bir hala salirdim hami deli olurdu seher duranda duzdu full remot evimiz yoxuydu ama men deyuwirdim anam hirslenirdiki,ere gedende qaynanan bezecek senin elinnen neyse teze geldiyim vaxt hamidan tez dururdum hergun qapi falan her yeri silirdim sonra qaynanam buranin menim evim olmadigini her dalwanda dedi bezen sizde bu olmuyub falan deyirdi soyudum onnan bugune kimi bu evi oz evim kimi qebul etmirem nese elimnen duwub sinanda indinin ozunde menim evimdi menim qabimdi el vurma falan deyir ona gore bura tam yatgin deyilem sadece baci men iyrenenem mesl.qaynatam tualete ya hamama girir iyrencde olsa tupurur sesli uje men deli oluram ele bilirem heryer pis gundedi elede verdiw etmiwem birgun toz alib silmiyinde evi ele bilirem heryeri tor basib ele vas vas deyilem hele qapilarim qalib cox yorulmuwdum sabah silecem birde utu iwim var tek qalsaq ayri qayintam falan bir az tokendiler mende iyrenenem baci ozumnen asli deyil heradamin elinnen nese alib yeye bilmirem yoxsa agzimi bagliyiram aceynen falan iwliyende