NigarJan ne ucun gedirsiz ki xestexanaya ? Men andromed klinikaya girmişdim uzi dopler ucun ancaq girisde pul odememisdim ilk hamileliyimde

Elba matkani çekdir baci niye kimse meni dinlemir baci matkani çekdirmisen ? Abortdan ne qeder keçib men 6 ci aya kecmisdi abort olmusam qalmirdi usaq cunki abort llandan sonra bezi insanlarda matka sallanir uzanir edir mende bu ay çekdirdim cekdirdiyim ay qaldi baci sen cekdirmemisen se eyer çekdir bezi qizlar var meselen seni demiremde tanidiqlarim var hekim deyir hecne yoxdu get olacaq ele basqa basqa hekim axtarib gedirler ki illa mualice olsun mene sinif yoldasim 50 defe dediki get altan yoxlatdir ne bilim neyne duzdu qizlar men mekteb oxumamisam ancaq savatsiz insan deyilem temboli bu dovurde internet var tebiyi yolla elinden geleni eden insanlar var olarin yorumladi var o qeder o 6 ayda oxuyub araşdirmisam ki inanin artiq hekim bir şey dememiş men deyirem deyir beli dogrudu bizim prablemimiz o du ki hecne axtarmiriq arasdirmiriq tebiyi bir sey meslehet goren insanlari dinlemirik illa ozumuzu hekimin eteyine buraxiriq men hekim yazan dermanlari bele arasdiriram bu telefon internet axi haminin elinde var usaqi nesib eden Allahdi elbetdeki ancaq biz tebiyi olan her seyi edekki gorduk son çare hecne olmur he onda hekime gedek men hekime qarsi deyilem yanlis anlamiyin sadece heqiqeten hekimler istifade edir insanlar dan bos yere mualiceler yazillar he menim hekimim deyirki tebiyi yollari yoxla eyer hamile qalmasan 1 il muddetinde onda yoxlayariq goren sebeb nedir sizden de cox xais edirem bjr axtarin araşdirin hamile qalmaq uçun milyon cur kur var ve xeyirin goren minlerle insan var bunun hamisi yalan deyilki axiri biri duzdude ne bilim baci men istiyirem herkese qismet olsun vAllah temiz niyetle yaziram yazdigimida bax o qeder her seye aciq insanam yeni fikirlere menim sinif yoldasim dediki ayde bax bele bir bitki var hamile qalmaqi asanlasdirir ancaq acidi deye onu ezib kapsul seklinde duzeldibler ki daha rahat icilsin cox faydalidiki ziyani ve eks tesiri hele indiye qeder dunya arasdirmasinda heckime eks tesir etmiyib o bitki mene dedi ayde kapsul seklindedi al yoxlada menden demek ozun bilersen dedim baci yaxşi arasdirdim onun haqqinda heryere girdim istifade edenlerin yorumlarini oxudum gördüm ki heqiqeten cox faydali cox xeyirlidi alacaqdim bu ay Amma matkami çekdirdim deye Rabbim nezib etdi almaqa ehtiyac olmadi sozumun cani o duki o dermanlara 20 25 manat veririk amma Allahin insanlar ucun yaratdigi bitkileri hecneyi yoxlamiriq yaziq terefimiz de budu bize yeridiblerki usaq olmayan kimi hekime gedib tonla derman yemeliyik daha fikiresmirikki axi o vaxtlar yumurta keyfiyeti olmayan qadinlar be edib hansi otdan istifade edib nece hamile qalirdilar prablem her zaman olub o vaxtida olub indide var bele bacilar bu son bu tipli mesajimdi yeni bundan sonra heçkime bu seyi et xeyir gorer sen ya filan seyi et xeyir gorersen demeyecem Allah herkese tezlikle qismet etsin baci kim nece istiyir ureyi nece rahat olur ele etsin men sadece Allahin rızasını güderek bildiyim heqiqeten xeyiri olan seyleri demişem indiye kimi inden sonra demeyi saxliyiram Allah her kese yardim etsin

Ayteh hamileyem hekimimde var amma amma
      Girise gore pul odedim

Ayteh necenci heftede inkisafdan galmisdi? Hekime getmisdin ya ilk getdin gordun galib ?

Elba baci biz yari banka bal idi qati olanadek qoz xirda xirda dogradig duzdu coxda qati yox ama o kvamlarda etdik birde baci keci buynuzu uzun lobyaya oxwuyur ama tund karicnivi rengde olur onnan demliyirdik ac qarnina icirdi bir stekan

Arzum94 baci vallah men sene eseblewirem. Ele bil ozune qesd edirsen. Ele agir weyler goturmek nedi. Illerdi bunun hesretindesen wukur Allaha Allahda verib niye axi ozunu guce salirsan. Bir dene fikirlew Allah gosdermesin birden nese olsa neyniyersen? Ne fikirlewersen? Bawa duwurem seni indi eseblewirsen adam qiziwir agina qarasina baxmir ele esebden iw gorur. Vallah sora pewman olarsan eleme ele baci. Ozune ezyet verme. Baci men hamile qalanda 2defe yoldawima dedim gedek hekime dedi vaxt yoxdu. Iwden qaldi bayram erefesiydi dedim gedek hekime ozel iwdiyir hec olmasa usme duwum. Saat 2ye kimi iwdiyir gedib catdirmaq olar yene dedi ne qaca qacdi getmedi. Eseblewdim dedim ta birde demiyecem. Demedimde. Kul bawima kaw deyeydim. Kaw deyeydim. Indi ancaq ozumu gunahlandititam. O pis xasiyyetim ucbatinnan demedim ta. Ona gore baci sende ollara eseblewib agir qaldirma, ozunu guce salma. Allah seni hec pewman elemesin baci sag salamat alasan qucagina balani. Ama qedirbilmezler ucun ozunu balani risqe atma.

Elba Baci men duzeltmiwdim ama uwaq fun yox ele bele seher yoldawimda ozumde acqarna bir qawiq yeyirdik. Biraz qati olur. Qawiqda bali goturende icinde az yox eksine cox olmalidi qoz.

Elba he bacim bir cay qawigi dolu ver AllAh sebeb salsin

Elba he baci ele yemelidi. InwaAllah xeyrini gorersiz

NigarJan xeyir inkişafdan qalmamisdi sağ idi men gotuzdurende 4 cu aya keçmişdi

Nasibacva Ruh ekizim snapin var?😂 mende deirem ama hemishe bu sozuki, menden piside yohdu menden yahshisida.)

Kerimcan Salam Aleykum bacim necesen guya sene axwam cvb yazirdim yoldawim geldi deye tez cixdim duz deyirsen ozumu hec fikirlewmirem axi bele iwler olmaz eseblewdim guya ama day etmerem bugun o qeder iwim var dehwet ev ne gundedi hamam tualet dehwetdi anca qurtararam yuxum gelir gorum bir az ayilim iwliyecem inweAllAh temiz olsun iyrenireme evden

Salam Aleykum Sabahiniz xeyir qizlar necesizin? Gununuz xow kecsin inweAllAh bugun gozel xeber alib vermeyi Rebbim nesib etsin inweAllAh 🤲🤲🤲😘😘Weker paremi coxlu opurem 😘😘❤️

NigarJan can hem yoldawim iwe gedir hemde Namaza qalxiriq sonra yuxum gelmir uzaniram tel falan oynadiram yatdigimda olur yatmadigimda yeni bes sen?
              ne yaxwi durmusan baci?

Elba can gozel bacim cumlemizin inweAllAh 🤲🤲🤲 necesen??agrimirsan ?

Arzum94 menimde yoldasim iwe gedir onun budilnikina oyaniram uzana uzana sohbet edirem o geyinince sora yatiram😂😂