Arzum94 He gerey kivi yeyim cunki negeder limon olar😂😂😂 hele suyada sixib icirem🤣🤣🤣🤣

NigarJan he birinciler menim qarnim bir wiw idi ama indidi hamile qarni cunki,yedin yemedin eyni viddedi 😄ama cox wukur bugunu gordum

NigarJan canim menim qorxma ureyine ele weyler getirme men ozum 12heftede gedende bir az evdede soz sohbet oldu dedim fso buda iwaredi nese olacag usme de gozumu yummuwdum dedi he burdadi bebiwka gozumu acdim emellice uwag weklini atmiwdim bura gormusen bilmirem wok oldum elede hereketdeydiki,gedende wakalat ye gir usme hereketdi olur onda men gedende yeyecem onda yadimnan cixmiwdi ama yenede bir yerde durmurdu

Arzum94 he onda mende gozumu yuyaram sokoladan iyrenirem hal
      Hazirda 🤣🤣🤣 cinsiyeti hacan bilesen?

NigarJan he bir teher ye girende qoy hereketdi olsun mene 12heftede texmini dediler inweAllAh bu defe gedende bileciyik mence sende oglandi

NigarJan mene boyuk ehtimal oglandi dedi ferq etmir teki sagligli olsun wirin wey xowlamir anca turw istiyir ureyim mende limon madalin yeyirdim sonra heyva indi kivi zad ancaq banani mecbur yeyirem

Elba Salam baci necesen? Me dedi hekim? Inanirsan Mende de bugun vaxt olmuyub indide ayaqyolunda yaziram Natanin gunune duwmuwem deyesen😄

Arzum94 can baci narahat olma wikayet kimi qebul etmirem ki, ureyini bowaldirsan. Narahat olma gozel bacim. Mende ele bugun iw guc inan evin icinde ruh kimi gezmiwem butun gunu. Ele yorgunamki. Ele pisemkiiiiii🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Elba can baci noldu ne dedi hekim ozun ucun getmiwdin AllAh komey olsun hecne xalasi bugun narahatig biz nese baw agrisi halsizlig guya arvaddanib ev tokurdum hecne etmemiwem inanirsan birdene hamam tualeti domestoz acelemiwem fso oda indi kuxnani seliqeye salib yemek biwirecem sabaha qaldi iwim day yoldawima seher deyirdim pencereleri silecem ama nerdeee yolkadaki,mecbur olmasam qurmaram ama bebiwka olannan sonra qurmuyacam qoy ele wey gormesin qaynanamgil ele duwkundu deyir menim adgunumde yolka qurulu olub hemiwe mende mecbur quracam sabah ataram baxarsiz menim qurmagimi hami xowluyur ama terefdari deyilem yolkanin

Kerimcan canee gor bajin o tualetde neler cekir baci alibdirib cox vaxt bezinize cvb yaza bilmireme

Kerimcan can baci vallah meni demirsen qaynatamda bugun evdedi gah cixib gah gelib halhazirda karolyok yeyir firc firc sesi otaga gelir inanirsan butun eseb kecirirem neyse elaci olsa bawini salar otagaki,gorsun neynirem 😏ogunku hereketlerinnen sonra eseb kecirirem birde bayag eve qiz yigmiwdiki,maman saat wekli atibki,Nataya almag istiyirem qiz deyir cox gozeldi dedim alsin dedim varimdi aliblarda onsuz alacaymiw day zaldakini otagima asaram bu arada bunu yazanda bir wey fark etdim yene

Arzum94 can baci anana ezyet verme. Indi bawa duwurem bajiii. O tualetde neler cekiyon 😄😄neyi fark etsin baci?

Elba inweAllAh baci yaxwi xeberler alarsan menimde zobum yoxdu ama meylilik variydi ama emele gelmiyib cox wukur inweAllAh yaxwi olar bacim he yoxdu Wemkirdedi bir iki gune gelecek

Kerimcan can baci gorurdum darixiram qacirdim tualete baldizim deyir yegin bagirsaglarda prablemin var deye gec cixirsan 😄😉day demir ne iwlernen mewgulam 😄😄😉