Arzum94 ele weyler fikirlewme baci. Adam daniwanda yuxusuna girir. Xeyir olsun baci. Mende bugece yox kecen gece yuxuda gorurem hamile qalmiwam ama uwaq yene xesdedi. Inan o duwunce meni Yipradacaq. Allah hamimiza komey olsun

Kerimcan Salam Aleykum baci can yatarsan men yatmiwdim yemek falan yeyim evleri yigiwdiracam he men hemiwe daniwanda yuxuma girir ozumu cox narahat hiss etmiwem gece qorxa qorxa yatmiwam inanirsan

NigarJan Salam Aleykum baci mende olub olurda tezig duwendede olur sen agriyanda olc gedende hekimine de men olcurdum gedende demiwdim oda taksikozun bir elametide budu men baw agrisiynan kecirirem dunen bawim dehwet agriyirdi halsiz idim bugun wukur yaxwiyam

Abn Aleykum Salam baci sen necesen??balawkalar necedi 😘😘😘😘opurem onlari coxluuu

• Abn bunu beğendi.

Kerimcan dunen yoldawim dedi gederik hava alariq sagolsun apardi gezdik ama dehwet kulek idi soyugda tez qayitdig ama uje onda bawimin agrisi azalmiwdi biraz yeni gezmek yaxwi tesir edir baci hamile qalannan yoldawim o qeder deyiwib inanirsan bizim binanin heyetinde kaceli falan var dedi otursan oturdum bir az yellendim uwag kimi sohbet ede ede geldik indi gorurem biz istiyib evlenmiwik deye uje prablem cixdiqca ozude utanib evde indi ama dedim maawi alanda ayaqqabim yoxdu alrsan alaram dedi yoxundu senin dedim biwanli vaxtdi aldiginizdi birde ozumunkiler geyine bilmirem onlarida dedi yaxwi nebilim day mamamin terefine cixir inweAllAh belede devam eder

NigarJan yemeyini vaxtdinda ye qaytarsanda birde baci vitaminli weyler ye meyveler falan limonu yeme day yaxwi oda salar bacim

Elba Salam Aleykum baci mende bawliyiram indi eve cumum bir defe edimki,sonra iwim cox olmasin ola bilsin sabah qaynanam geldi o gelende el ayagim bir birine dolawir 😏

Arzum94 caliw baci onda daniwma sen ele weyler. Yuxunada girmesin. Baci hara yatiram men bu qeder iw varken. Yemeyimizi yedik. Kerimin. Axwam yemeyinde qoydum usdune kerimin. Yatsin durmaliyam. Nese ozumu yaxwi hiss etmirem bawim agriyir usdune sagliq. Yatmaq isdiyirem

Kerimcan can baci yorulmuyasan dunen ustune saglig olurdum terpene bilmirdim halsizlig baw agrisi wukur bugun yaxwiyam evleri tokmuwen gorek saat neciye bitecek iwlerim

Kerimcan inweAllAh bacim inweAllAh bele deyiwimi mene yaxwi tesir edir mende day daniwmiyacam gece dehwet idi cox qorxurdum yuxudan durandaki,goresen nese olmuyub inweAllAh olmaz

Elba ehh baci kimse yokki,ele bil indi yazdin tez tez girib baxiramki,indi yazarlar ama nerde

Elba can baci men evleri tokmuwem her terefli belim qirildu ama qurtarim tam arada tualete girirem tez yazib cixiram tekem bow vaxtim bura girende olur baci inanirsan bizdede eledi sanki,yeriyende zibil tokulur ustumuzden balkona cixmaliyan kuxnan hele qalir yeni iw guc mendede uwaglar ogun bir gune qoyublar wire her yer dunen agriyirdim ancag hamam tualeti yudum temiz bugunde evleri ancaq qurtar 😔