Elba can baci Pis olma. Birce usyan etme baci. Allaha agir geder. Ne yaxwi ki tovbe etmisen. Ele cox duwunme caliw beyninnen at. Aide duz deyir belini qarnini cekdir. Abortdan sora ola biler eyilsin. Ya agir flan goturmuw olarsan belin bowalar. InwaAllah Rebbim en xeyirli zamanda xeyirli qismet eder bala. Allahin nezerinde olasan hemwe. Dualardan da eskik deyilsen baci.

Elba baci duz deyirsen hergun soruwurlar adama tesir edir ama day o insanlari cixarmag lazimdi heyatimizdan yoxsa onlarin sozleri axirimizi getirecek bow ver bacim inweAllAh olacaq AllAh hec bir bendesinin qucagini bow qoymaz inweAllAh seninde qoymuyacag gozel bacim

Arzum94 yox hele imkan olmuyub baci verecem 1 hefteye Allah komey olsun Allah heckimi korpesiz qoymasjn

Elba Ele deme baci InwaAllah yaxwi olacaq her wey. Iliwmisen bir defe hamileliyin olub. Narahat olma Allahin izniyle yene hamile olacaqsan.

Elba Hee baci etraf eledi. Bir ayda adamnan 5 defe soruwullar xesdelendin ya yox. Uwaq oldu olmadi soruwullar ele. Caliw fikirme. Bilirem adam fikirlewmiye bilmir ama caliw takma kafana. Hele baci inanirsan Kerim teze olmuwdu here bir yerden deyir var uwaq? Niye olmur uwaq. Bawa duwmurduler ki, uwaq teze olub. Indide baci 2defe uwaq olannan sora gozum yawdi yawdi mene deyirdiler ele 40 bawi uwaga qalassan. Inan deli oldum. Ona gore indi hamiya demiwem qorunuram Ona gore hamile qalmiram. Birce baldizim bilirki qorunmuram. Oda bawa duwur sagolsun. Hecne sual verib elemir. Deyir bilirem ki, Adam ozun yuk altinda hiss eliyir. Yada isdemir uwaq olsun. Yeni baci demeyim o ki, hele Mende uwaq var mene de deyiller. Onucun fikir verme ele deyennere

Elba he baci hemwe etrafdakilar ele deyiller. Guya teselli verirler. Ama vallah eksine adam tada pis olur eseblewir.

Arzum94 yox baci biz qurmyruq ummiyetle tebrik eden olandada sagol deyirik onhda tebrik etmirik yeni o vaxti nenem gilde olanda usaq vaxti nenem bize gore qururdu bize fitil alirdi ozunede alirdi nenemizle partdadirdiq ancaq texminen 8 9 ildi ki ne keçirmirik nede bezemirik Allah qoysa usaq olandan sonra ramazan bayraminda beze her yeri ki usaq sevinsin her bayram hediyye alinki balaca da olsa usaq ramazanin gelisine sevinsin gic gic bayramlara yox Allah qoysa

Elba etme baci bu şekilde Allaha aciq geder gelecek korpenj de gecikdiri bu isyanlar tovbe etmksen ne gozel matkani çekdir aybasin qutaran kimo 3 gun hekiminede get ancaq matkanida çekdir ondan sonra evdede bagli saxla harasa gedende aç ancaq evde bagli saxlaki matkan yaxsica otursun yerine birde matkan cekilenden sonra qefil divana berk oturma ozunu taxta filan atma meselen mende olurdue bele seyler ona gore deyirem hee baci mAtkani cekdor hekimine de get baci erkude cayi al bax nolar dinle meni erkude çayi al aptekden bax kapsulunda demirem çayin al 2.50 qepikdi hem matkani çekdir hemde aybasin qutaran gunden gunde 1 istekan erkude cayi iç aybasina 6 gun qalmişa kimi nolar dinle meni hekime de get derman yazsa onu da at atma demirem ancaq o bitkini de et Allaha cox lu dua et isyan qetiyyen etme eksine dua et coxlu dua et dua edende salavat cek eyer namaz qilmirsansa namaza başla Biz Allahin emirlerini edek ki Allahdan nese isteyende utanmayaq Men bezen fikirlesirem ki men namaz qilmasam Allahdan bjr sey istemeye bele utanaram Allahin bizim namazimiza ehtiyaci yoxdu ancaq bizim ehtiyacimiz var dua et ALLAHın emirlerini de et Yaxsi olacaq

Elba canim bilirsen seytan seni qiraqdan ureyine ves vese verirki birde olmayacaq ve ya gec olacaq sen seytani dinle ele sey olansa aglina gelende hasbumellahu ve niamel vekil de menasi Allah ne gozel vekildir o mene yeter demekdi onu cox oxu yaxsi olacaq bozde dua edirkk coxlu

Elba baci mene de bu insanlar onsuzda hemise bir soz deyillerde onsuzda danismaqa soz axtarilar fikir verme mend e fikir vermirdim cunki mene vacib olan yoldasimin fikiridi birde ozumun baci men abort oldum 1 defe fikirlesmedim ki olmayacaq belle yende evvelki hamileliyim tekrar olacaq usaq da Amma Allah sahitdi men yenede 1 kelme dilimi acib niye bele oldu demerem men ilk hamileliyim cox yaxsi keçirmisem ona gore gozlemediyim yerden oldu inanirsan uziden cixdim agliyirdim gozum heçkimi gormurdu saat 12 ile 1 arasi idi duz eve gelene kimi agladim yol boyu aglamisam hami mene baxirdi uziden cixanda bir xatirliyiram ki yoldasim aglama deyirdi duz eve çatana kimi agladim evdede davam eledim gunlrta ilkindi namazini agliya agliya qilmisam Allah şahitdi axrinci yemeyimi yedimki usaq ac qalmasin axi canlidi hemen gunu axsam mamam rayondan gelene kimi agladim anam gelene yaxin toparlandm elimi uzumu yudum biraz uzume makyaj eledimki agladigim bilinmesin evde falan vururam anam gelenden sora da aglamadim abort oldum narkozla biraz ayilanda gordum bir sestra sacimi sigalliyib meni oyadir oyanan kimi aglamaga basladim yanimda bir qiz agliyirdi ona qosulub onla beraber agladiq sonra geyindim basimi ortdum cixdim eve geldim 1 damci bele aglamadim yemek yedim axsam meni gormeye geldi gelinbacilarim olarla guldum danişdim sohbet eledim sanki men abort olmamisam onsuz agrida hiss elemirdim sadece ureyim agriyirdi ancaq bildirmirdim sozum oduki baci bulari sene niye danisiram bilirsen hemen gun 30 may da 20 illik heyatimdi kecirtdiyim en aci ve agir gun idi menim uçun Amma yene deyirem bu aglamaq sadece rahatlamaq ucun idi 1 ce kelme ble niye bele oldu niye 1000 qadinda olan prablem menim basima geldi ve s yene olsa yene o sekilde men Allahdan gelen herseye raziyam Allahda menden razi olsun in şəə əllah baci bu dunya da hecbe 4 4 luk deyil her insan bu 3 seyden 1 ri ile imtahan olur ya caniyla ya maliyla yada evladiyla allab sebir edib ede bilmyeceyimizi ilk fursetde isyana baslayib baslamayacagimizi yoxlayir senin hecbir prablemin olmadigi halda fikirlesirsenki uje usaq olmasada deyirsen o sözu ummiyetle birde istifade etme ne ozun tek olanda yada kiminse yaninda demeki usaq olmasada neynek kimi sozler deme senin yasin az bir prablemin yoxdu ki prablemi olan milyonlarla insan varki o qeder tebiyi seyler ediller umid lerin itirmirler ancaq seb uje ozunu salmisan etme bele sene bir bacikimi meslehetin her ay elinden geleni et sonra da dusunme ki bu ay hamile qalacam mutleq deye dusunme burax gozle ancaq elinden geleni de her ay et bu sozlerimi bir baci kimi oxu

NigarJan neyi ? Sen yazdinki rus dilliyem mende ona gore yazdin ki yeni anladim basa duşdum menasinda😊❤

Salam Aleykum sabahiniz xeyir qizlar necesiniz??gununuzun xow kecmesi dileyile opurem haminizi balamida coxlu 😘😘🤲🤲

Ayteh dediyin her kelmeye qowuluram Rebbim sagsalmat koror i gorub qucagina almagi sene nesib etsin gozel bacim inweAllAh 🤲🤲🤲dunen bu weylerden daniwma wig axwam bebiwimi itirdim yuxumda gece sehere kimi yata bilmemiwem hamile qalannan ilk yuxuduki,bu formada gorurem AllAh hec kime ovlad acisi yawatmasin InweAllAh korpelerimizi sagsalamat qucagimiza almagi nesin etsin inweAllAh sebrin meyvesi dadli ve gozel olur ona gorede bacrdigimizfanda artiq sebr ve dua etmeliyik baci seni aborta alnda bawini acdirmiwdilar??

Ayteh baci mende qurmag istemirem sadece qaynanam direnib qur sanki,qurulmasa il deyiwmeyecek 😏inweAllAh men bele bayramlar orgetmerem Ramazan bayrami Qurban Bayrami bunlari sebirsizlikle gozlesin istiyirem inweAllAh 🤲🤲🤲

Sabahiniz xeyir qizlar. Necesiz? Gununuz xow ve gozel kecsin InwaAllah. Ele yuxum gelir ele yuxum gelir ki. Kerim durdu deye mecbur qaldim durdum. Qaynanamgil sabah ucun getmeliydi bugun getdiler seher yoldawim apardi. Iwi gucu gorub qutarib Kerim yatanda yatacam.