Arzum94 Sagol baci Allah sene de qizlarimiza da qismet elesin InwaAllah Amin Amin InwaAllah

Arzum94 1 defe oldu oda naziy xett kimi vse yoxdu oda men 2 saat dirnagda oturmusdum geldim gordum vse

Revane AllAh ureyinin o gozelluyine gore versin baci InweAllAh

Elba kaw baci ele yaxwi olarki,ama heyf 😔menimse artig hec bir refuqem yoxdu sizden bawqa sizde bacilarimsiz😘

Ayteh imenni Vahabi sohbetinden sora niya cihirsan?) demeli siz elesiz. Ele insanlarin yannda men hecvaht durmaram. Allah haminin gunahlarin bagishlasin.!

Gorurem burda Dini bashga yere yozan insanlar cohdu. Men bilmirem menem sehv ya burda bezileridi. Ama bir bildiyim Imamlarimizi Meherremliyi Gebul etmeyen menim ucun hec Muselmannbele deil ! Tek bash baglayib acig sacig gizlara kisilere baxmamag Namaz qilmag Muselmancilig deil. Ve az yashli usag Elbetde Allahini Dinini Imanini duzgun shekilde tanimalidi. Ama 2-3 yasinda yoh!!!

Abn sen kime imansiz deyirsen sozu kime deyirsen adini yaz qaldki,verdiyin suala cvb vermedim cunki,sene dunen yazmiwdim sene hec kim o haqqi vermirki,istediyini yazasan kimde balasini nece terbiye edir onun heckime dexli yoxdu ElhedulilAh dininize imanimizda yerindedi bawini bagiliyib deye soz atma AllAhdan qorx heckim menim ne etdiyime qariwa bilmez meni kobudlug eletdirme ayibdi duzgun daniw

Abn espinde ele yaxwi cvblarim var heyif musahit deyilem yixsa yazdiglarivi bir bir geri aldirardim ama heyf

• Abn bunu yanıtladı.

Arzum94 canim sen deyen buxarda bişen mantidi. Özünün qazanı olur mertebe mertebe.

Abn men Imalarimizi inkar etseydim 10gun ezadarlug edib gunlerle Erbein yolu geden kieide erde olmazdim bilib bilmediyivi yazirsan butun meni bu yazdiglarinnan hovseleden cixarorsan meqsedin nedi?? Ne istiyirsen?? Kimsenki,imanima dinimi bawimdaki,orpeye agzina geleni yazirsan menim bawima taxdigim senin ucun yaylig olar ama men Zehra anamin emanetin dawiyiram men kerbalada surgun olan Zeyneb anamin emanetin dawiyiram indi bunnan sonra uazmasan daha yaxwidi cunki,senin kimiler nifaq salir bax indi guya Wiesen ve aramizdaki,sohbete bax bunlarin sebebkari sensen axrinci defe olsun menim Carwafima menim eqideme artiq eksik soz dedin .

• Abn bunu yanıtladı.