Arzum94 Sagol baci Allah sene de qizlarimiza da qismet elesin InwaAllah Amin Amin InwaAllah

Arzum94 1 defe oldu oda naziy xett kimi vse yoxdu oda men 2 saat dirnagda oturmusdum geldim gordum vse

Revane AllAh ureyinin o gozelluyine gore versin baci InweAllAh

Elba kaw baci ele yaxwi olarki,ama heyf 😔menimse artig hec bir refuqem yoxdu sizden bawqa sizde bacilarimsiz😘

Ayteh imenni Vahabi sohbetinden sora niya cihirsan?) demeli siz elesiz. Ele insanlarin yannda men hecvaht durmaram. Allah haminin gunahlarin bagishlasin.!

Gorurem burda Dini bashga yere yozan insanlar cohdu. Men bilmirem menem sehv ya burda bezileridi. Ama bir bildiyim Imamlarimizi Meherremliyi Gebul etmeyen menim ucun hec Muselmannbele deil ! Tek bash baglayib acig sacig gizlara kisilere baxmamag Namaz qilmag Muselmancilig deil. Ve az yashli usag Elbetde Allahini Dinini Imanini duzgun shekilde tanimalidi. Ama 2-3 yasinda yoh!!!

Abn sen kime imansiz deyirsen sozu kime deyirsen adini yaz qaldki,verdiyin suala cvb vermedim cunki,sene dunen yazmiwdim sene hec kim o haqqi vermirki,istediyini yazasan kimde balasini nece terbiye edir onun heckime dexli yoxdu ElhedulilAh dininize imanimizda yerindedi bawini bagiliyib deye soz atma AllAhdan qorx heckim menim ne etdiyime qariwa bilmez meni kobudlug eletdirme ayibdi duzgun daniw

Abn espinde ele yaxwi cvblarim var heyif musahit deyilem yixsa yazdiglarivi bir bir geri aldirardim ama heyf

• Abn bunu yanıtladı.

Arzum94 canim sen deyen buxarda bişen mantidi. Özünün qazanı olur mertebe mertebe.

Abn men Imalarimizi inkar etseydim 10gun ezadarlug edib gunlerle Erbein yolu geden kieide erde olmazdim bilib bilmediyivi yazirsan butun meni bu yazdiglarinnan hovseleden cixarorsan meqsedin nedi?? Ne istiyirsen?? Kimsenki,imanima dinimi bawimdaki,orpeye agzina geleni yazirsan menim bawima taxdigim senin ucun yaylig olar ama men Zehra anamin emanetin dawiyiram men kerbalada surgun olan Zeyneb anamin emanetin dawiyiram indi bunnan sonra uazmasan daha yaxwidi cunki,senin kimiler nifaq salir bax indi guya Wiesen ve aramizdaki,sohbete bax bunlarin sebebkari sensen axrinci defe olsun menim Carwafima menim eqideme artiq eksik soz dedin .

• Abn bunu yanıtladı.

Revane canin agrimasin butun eseblerim poxuldu ee vallah

Arzum94 gece vaxtım üreyim istedi. Hardan oxudum aa burdakıları 😂😂 inansan bacı axşamlar yemek yemiremki kokelmiyim çox. Yoldaşım deli olur

Arzum94 Halaldi sene. Allah da getdiyin etdiyin Dualari gebul elesin. Menim
            Sozum sene deildi. Menimde gohumlarimnhami shiedi. Ve Cohusuda Erbeindeidiler ve men seviniremki sizde elesiz.!

Arzum94 Menim bu sozlerim Suni Shie yoh, bashimi baglairam Gurani Peygemberimizi(s.a.s) gebul edirem. Ama Imam yohdu deib (Estagfurullah) Meherremliyi gebul etmeyib Yezid Tereftari olanlara idi. Sene yoh. Yeginki Sizde her su Ichende Allah Yezide nehlet elesin sozunu defelerle ishletmisiz. Ama sozlerim Nehlet yoh Yezide Dua ohuyanlara idi. Allah elelerini Islah elesin.! Eger meni sehv basha dushdunse Bagishla. Allah inshaAllah Menede Bashimi baglamagi Gismet elesin, neinki men Butun xanimlara.! Amin. Ama Tek bashimizi yoh Gelbimizi Allah sevgisi ile dolu elesin. AMIN🤲🏽

Nasibacva 300ml sud 1stk pesog 3x q un tokub qatilawana kimi vam xodda biwirirem sonra soyumaga qoyuram 200qe kere yagini agaran kimi qariwdiriram mikserle kremin uzerine birdene vanil tokub qariwdiriram yagin ustune tokub yagwica hell edib xaldennike qoyuram bu defe qaynanamin ad gunune tort etmiwdim meyveli qozlu super idi hamile hamile ince acacam ozde aciram ele bil vay ne yapdin bana

Abn cox sagol axirki, bir yola geldik sevindim qadinlarin atiwmasini xowlamiram heqieten her suyu icende susuz wehit olan Imalarimiz gelir inda su bagazima direnir AllAh onlara lenet etsin Eli Esğerimin sus bigazina deyilen oxu sanki,hiss edirem eslin oglumuz olsa adini Eli Esğer qoymag istiyirik ama qismet qizimizda olsa Ruqeyya inweAllAh teki sagsalamat olsun inweAllAh

Abn menim yoldawimin bir qohumu var eledi ama her daniwanda davaya gedir deye sohbet yoldawim megriban bir dille senle alinmir adini silirem deyib qohumuna men ve ele Wie mensebi Pegember (s.e.s) Imamlardan awagi salmor sadece anlamadiglari Pegember balasini istememek inanmamag cahillikdi onsuz onlar deyilmi Imam Huseyni koneye cagirib sonra ona qarwi cixdilar AllAh onlara lenet elesin

• Abn bunu yanıtladı.

Abn Amin inweAllAh 🤲🏻Menim yoldawim iki defe Erbeinde olub mende kassa tutmuwdum dedim bu il uwagda olsa o yolu gedecem ama qismet inweAllah menede ve isteyen herkese nesib olar inweAllAH

Qizlar neynirsiz acmiwam 😔ne yeyim bilmirem bir azda ureyim bulanir ustelik cay icmekde istiyirem hemde isti sydde icmek istiyirem ay yoldawimda qaynatamda yatib qonag getmek istiyirem

Arzum94 Amin.! Bizdede o terrfde var eleleri ele bildim elelerindendi ona esebleshmishdim. Neyse Allah islah elesin

Revane biwirmekden bezmiwem😒cay icdim burdene heyva goturub geldim otaga ne yapayim

Abn baci senin ilk bebiwkan nece heftesinde terpenib Aiwe bacimi bu suallarda bezdirmiwem qiz dua edir terpensin mende dincelim😉

Kerimcan can baci 😘😘😘canimsan balamin weker xalasi

• Abn bunu yanıtladı.

Allahin salami ve Rehmeti uzerinize olsun qizlar. Gununuz xow ve gozel kecsin InwaAllah 🤲🏻

Abn Salam xanim. Axi burda kim dedi ki, esdafurullah imamlari, peygemberi inkar edib yezide dua oxuyur. Bildiyim qeder namaz qilan qizlarimiz bele deyil. Elhemdulillah Ehli Wiyeyem. Sunnilere de pis baxmiram. Cunki onlar Allahada gonderdiyi elcilerinede, imamlarada, sonuncu imam Mehdi elehhisselamin zuhuruna da inanir. Mence Peygemberliyi, imamlari inkar eden wexs hec dinnen daniwa bilmez. Cunki, bizlere islam Dini Allahin elcisi Mehemmed peygember terefinden catdirilib. Hicab bizlere Xanim Fatimeyi Zehra emanetidir. Ne qeder baglansaqda ne qeder burunsekde onun megamina cata bilmerik. 8 ci sinifden Namaz qiliram Elhemdulillah. Gecikmiwem Namaza Allaha kecsin gunahimnan. 22yawinnan ortunmuwem. Gecikmiwem burunmeye Allah kecsin gunahimnan. Allah butun qizlara xanimlara qismet etsin Anam Zehra emanetini. Bacim sen nur suresi Aye 31i oxu. Deyirsen hicaba kecmek isdeyirsen. Burunmek isdeyirsen. Eger hemin sureni oxumusansa yene oxu. Defelernen oxu ta ki, weytana ustun gelib hicaba kecene qeder.
                          O ki, deyirsen ee Yezide dua edenler,Allah yezidede lenet etsin Sumere de lenet etsin ona dua eliyenlerede lenet etsin ve her daim Allahin leneti onlarin uzerinde olsun. Allah yezidin terefini saxliyan kimlerse var onlari islah etsin.

Revane cox sagol gozel bacim. Hemcinin senin de gunun xow ve ugurlu kecsin.

Kerimcan salam Aleyuk baci sabahin xeyirli ve ugurlu acilsin inweAllAh weker paremi coxluuu maaac😘😘😘