Revane beke hele edibler usag agliva gelmesin insanin ailesi ona pisdiy elemez hele seyleri fikir eleme incime heckesden

Elba ovulasiyavi bilirsen? Filekul nie partdamir

Revane can baci pis olma. Aglamada. InwaAllah sende sevineceksen. Bawa duwurem bilirem pis olursan Ama belke pis olarsan deye demiyibler. Yoxsa bacindi sennen niye gizletsinki. Allah berk elle versin bacina. InwaAllah sag salamat qucagina alar.

Arzum94 Sagol baci Allah razi olsun. Mende ele kerimi yatirtdim indi duracam ayaga zeng eliyim gorum harda qaldilar

Elba Salam baci Lao yaxwi InwaAllah sag salamat bu ay sevinersen. Xeyir xeberini ewiderik. InwaAllah bu ay hamile qalarsan hec yoldawinin yoxlanmagina ehtiyac qalmaz

Revane baci ne qeder vaxtdi bilir ki hamiledi? Baci sen uzulme deye demiyibler. Bilirem adam tada bele lap pis olur eksine vaxdinda deyilseydi sevinerdin Ama inan sene gore demiyibler.

Revane baci bawa duwurem seni. Belke fikirlewibler ki, tez demesinner deyer sevinersen sora Allah elememiw kimi duwer pis olarsan. Ona gore demiyibler beke. Lap deqiqlewsin matkaya duwsun sora desinner. Bilirem vallah sen indi de sevinirsen ama evvelden dememekleri sene pis tesir edib. Yeqin ozderine gore sebebleri olub. Pis olma men bacin sene qurban. Ozundeki aglama. Birde zeng ele bacinnan daniw qoy pis olmasin hamiledi indi lap hessasdi. Sen ele boyukluk sende qalsin. Pis olma baci. Adam inciyir bawa duwurem seni Ama neynek pis olma. InwaAllah tez vaxtda Allah sene de qismet eder ovlad Amin InwaAllah.

Revane baci yox bilirem esla paxilliq cekmezsen. Inan ollarda hec vaxt ele fikirlewmiyibler. Indi esebisen biraz hirsin soyusun duzdu adam pis olur ama tay neyniyesen canlari sagolsun sag salamat alsin qucagina InwaAllah bacin. Sag eli de senin,Elzanenin Lemanin bawina InwaAllah ✋🏻

Qizlar mene biraz komek ede bilersiz? Fikir vere bilersiz mene?

Revane bir kelme soz deyecem sene canim. Vallah bu qeder pis olmaqla elediyini anca ozune edirsen. Hec kimin vecine deyilki sen bu qeder pis olursan. Daha sonralar men bunu başa düşdüm. Menden gizledende teziqim 170den awagı düşmürdü. Beynim çatdıyırdı. Heray hekime gedende hekim deyirdi o qeder esebisenki gozunu bereldib danıwırsan esebden falekullarında yetişmir. Yoldaşım meni qoydu qabagına dediki nece ay ozunu çürütdün elecede bir terefdende deyirdinki seninde vecine deyil. Dedi men kişi xeylagıyam berk olmalıyam mende çoksem bes ne olacaq? Senin uşagın oldu olmadı 2mizden başqa hec kimin vecine deyil bilesen. Sende esebi olursan mene yansıyır. besdi day. Kim gizletdi ne eledi özü biler. İndi bacı qurban inşallah sende olsun sende gizlet gör xoşlarına gelir. Biraz sebirli ol. Sen kecdiklerinden mende kecmişem seni biz qeder heçkim başa düşe bilmez. Amma Allaha and olsun ne edirsense ozune edirsen. Yene deyirem senin esebleşmeyin heckimin vecine deyil hamı oz evinde kef edir. Danıwdır hamını de gül. Sende güle güle et hamının etdiyi kimi.

Revane çox nahaq yere. O qeder adamlar olub bilende deyirler bıhhh teze kecib vaxtından öyrenirsenki uje nece heftelikdi qızın qarnı bilinir. Sen o uşagı cıxarmıyassanki ordan Allah bilen meslehetdi. Bax pis oldun eseb kecirdin bogazına tesir eledi. Qadın bedeninde sırf matka beyinle elaqelidi. Sen esebi olursan oda yetişmir fealiyyet ede bilmir. Sene bunu teselli meqsedi ile demirem.her şeyi yaşamış qız kimi deyirem. Her ay aybawıya 2gun qalmış yoldaşımla dalaşırdıq cox pis. O sebirde adamı çileden çıxarırdım özümden iyrendirirdim. Fikir verdimki uje mene göre eve gelmek istemir. Axşamlar eve gelende bizim sohbet anca flankesler ne dedi olurdu.

Revane baci demeli ayın 25i ad gunumdu ne bişirek ne hazırlayaq bilmirem. Ele bir şey olsunki qabaqdab bayramda gelir eyni şeyler olmasın. Çaş baş qalmışam. Mamamgilde gelecek

Nasibacva Meselen Levengi, cigirtma ve ya badimcan dolmasi. Salatda etseniz ele salat edin ki, bayramda hemin salatdan isdifade etmiyesiniz.

Revane baci sene qurban yegin esebin bir az soyuyar imkan olmadi yazam ureyim partdiyirdiki,goren noldu baci ozune bu qederde zulum etme bax illerdi gozlub wukur olub inweAllAh seninde olacaq duz etmiyibler ama pis niyyetlede etmiyibler cunki,biz uzulende en cox ana atalrimiz uzulur seni bir nece ay bunnan qabag itirmek qorxusu yawiyiblar yegin fikirlewibler pis olarsan ona gore yoxsa ogun ozun dedin atam pis olub agliyib AllAh atana anana komek olsun inweAllAh bizim gelinimizin boyreyi andan gelme uwagliginin yanindaymiw anam uziye aparanda niwanli vaxtdi tapmiyiblar boyreyini soruwublar emeliyyat olmamisan deyib yox uwagliga duwende gorubler ordadi qorxurdularki,uwag olmasin qardawimdada prablem var idi emelliyat olunmuwdu demiwdiler bir uwag olsun sonra emeliyyat birde ederik gelinimiz niye uwag olmur deye uziye gedib altdan baxiblar get gelen ay gel deyib hekim gelib xestelenmiyib gedibler hekime wukur hamileymiw sen deme o vaxt mene dediler sevindim coox qorxurdumki,birden nese olar ikisindede prablem neyse dediler mene sonra bize gelende o haqqda daniwmasinlar dedim gizlince soruwurdum ne bawini agridim menim yoldawim qariwig evde hami pis olurdu bele qaynanam bir boyreyi awagidadi hamile qalib zad deyirdi haminin yaninda bir az paxilliq etdiyini gordum dedim nese olsa demiyin istemirem nebilim belke sizinkilerde ona gore demiyib sende evdekilerin yaninda hecne deme ailen haqqda indi hirslisen hirsin soyuyannan sonra ozun narhat olassan ozunede day yazigin gelsin besdi ozunu yedin bitirdin bax baci ozune etdiyin pisliyi kimseye etmirsen uwag istiyirsen burax bu weyleri beynini bowda bilirsen ne gune qoyursan icivi inweAllAh tez zamanda sizinde olacaq inweAllAh inweAllAh

Elba Aleykum Salam bacim cox wukur inweAllAh bu ay sevinersen hec bawqa mualiceyede ehtiyac qalmaz inweAllAh

Revane can üreyim qurban 💋💋 cox sagol gözelim 😍 sag elim senin başina. O gub olsun menim kimi butun gun yuxun gelsin 😄😄

Nasibacva baci seninde ad gununu tebrik edirem AllAh uzun omur can sagligi versin inweAllAh AllAh verdiyi omru saglam ve xowbext yawayasan gozel bacim inweAllAh gelen il bebiwkan qucaginda qeyd edesen

Elba meni demirsen oxuduqca yeneklet gozumun qabaginnan gedirdi elacim olsa biwirin yeyim deyerdim ozun nece sen??

Revane inweAllAh herwey yaxwi olacaq adam kime kus olsada ailesine ola bilmir sadece qelbine deyibler inweAllAh herwey geride qalacag gozel bacim

Elba ElhemdulilAh bacim bir az ustune saglig sancim var uzandim ele indi ustunede bawim agriyir qarmancormanam 😔baci 18 heftede cagirdi doplere gedecem inweAllAh hardasa yanvarin 8i falan gedecem gorek beyimiz necedi xalasi AllAh sene ve olmuyan bacilarima qismet etsin onacan inweAllAh terpener gorek naz eliyir helee 😏

NigarJan baci 47m usme 47m hekime 😩lap birinciler bawqa yerde defe duwdum 30 m

Nasibacva he baci edersen. Evelik dolmasi nece olur? Men birinci defedi ewidirem baci. Icine evelik vurulur?

Arzum94 baci dopler ucun tez deyil? Adeten 24 hefteden sora doplere gonderir hekim. Dopler esas urek damarlarini, beyin qatlarini gosdermek ucundu onunda en gozel gorunme vaxti 6 aydi. Bes sende hekim neceb tez eletdirir?

Elba Hee baci anam gelib🙃🙃🙃 inan pencerede qalmiwdim eee. Ele darixmiwdimki☺️☺️☺️☺️ InwaAllah qizlar sizinde ananiz geler sevinersiz.

Kerimcan bilmirem baci dediler 18de duwessen doplere getmemiw maraglanram yenede

Elba souz biwirmiwdim cox dadli idi ama 😋