Kizlar şükür ki evliliğim eşim hani hepsi çok güzel mutluyuz şükür ilişkimiz de de sıkıntı yok ama şöyle ki hafta da 2 yada 3 kez olur genelde ama bazen eşim yanasmiyor uyuyor mesela kilom da var benim aklıma sürekli başka biri mi var beni istemiyor mu falan gibi şeyler geliyor aklima ama bakarsanız aramızda huzursuzluk tartışma hiç olmuyor şükür kiloma rağmen ilişkiden de ikimizde zevk alırız eşimin isteklerini oda benim isteklerimi yerine getirmeye çalışır herzaman bu düşünceler normal mi ya yoksa ben takıntılı biri mi olmaya başlıyorum😏

Trendyol yok kız öyle değil mesela bazen 1 ay olmadığı oluyor yorgun oluyor uyurken bile sarılmıyor o şekilde yoksa haftada 3 gün olup yanasmiyor değil

Defne21 Hayat şartları, iş yorgunluğu geçim derdi vs vs…. Her gün hepimiz aynı olamıyoruz ki. Bir sorununuz yoksa neden böyle şeyler düşünüyorsun ki. Sadece kendi kendine kuşku uyandırırsn

Defne21 bu adamlar motor değil. Geçim derdi hayat stresi gerçekten zor bir devirdeyiz bence. İkinciye para yedirmekte zor bu devirde. Burada yazılanları okuyup takmayın herşeyi kafaya

Miskin2 sanırım bide kılom olduğu için sanırım biraz özgüven eksikliği yaşıyorum bundan kaynaklı

Defne21 kaç kilosunuzki. Kilonun bence bununla ilgisi yok ben doğum kilolarını veremedim ama zayıf halimden daha aktifiz

Pikoo 88 kuzum doğum kiloları benim de yapıştı gitmiyor