Sızce yumurtlama mı acaba ?
deleted_6218 yarında yap ve bugün ilşkşye başla
Bence yumurtlama 🤗
Değerlendir bugünü mutlaka boşa gitmesin
Eskobar 2 gun önce agrım vardı yaptım sılık çıktı dün yapmadım bugün de takvımde yurmutlama gorunuyor ama dıger uygulamada yarın gosterıyor benım hesaba göre de p tesı yanı cok karışık
Neyse yapım bugün dedım böyle çıktı degerlendrsem mı bılemedım ?
Melike0101 ıns tatlım sagol 🥰
Melike0101 çift çizgi diye hemen yumurtlama olmuyor bende 3. Gün yumurtlama oluyordu düzenli olarak adetin 10.günü çift çizgi görürüm üçüncü günde çatlar
Bazen uygulamalar arası gün değişik olabiliyor evet. Sen iyi yapmışsın testi kullanarak bana kalırsa değerlendir bu yumutlama olma ihtimali çok yüksek
deleted_6218 değerlendir mutlaka sperm hücresi içinde dört güne kadar yaşayabiliyor günlük yapın
Eskobar benım gecen ay 16. Gun oldu 17. Gun hemen sılıklestı 18. Gun tamamen kayboldu bu ay 14. Gun ıste anında ıkı cızgı oldu gecen ayda anında olduğu gun yurmutlama oldu
Yanı bu ay takıp etmedım sadece test olunca keyfı yaptım 😌
Melike0101 tamam tatlım sagol
Eskobar tamam canım sağol kaşık agrım bar çünkü bugün degılse yarın kesın bence öyle düşünüyorum
Eskobar bende net olara çift çizgiyi gördüğüm gün yumutlama olduğu söylenmişti. Gercektende yumurtlamaymış sonraki gün rengi silikleşti yaptıgımda çatlamış yani
Melike0101 anladım canım sağol
deleted_6218 rica ederim tatlım :)
deleted_6218 yumurtan iyce büyümüştür önce kendini rahatlat güzel bir hece olsun stressiz
Eskobar kendını derken 🤣hahah cok becerıksızım ınan 🥰 gecen ay takıp yaptım yok havuçtu yok bılmem ne ama gel gorkı esım cok streslıydı baska konularda acayıp ısteksız oldu olmadı yanı kısmet degılmıs bu ay ben yapmak ıstemedım test falan ama kendım bırsz şüphe ettım ateş basmaları kaşık agrısı bı test yapım dddım 🤷🏼♀️
Eskobar katılıyorum 🤭
Melike0101 bende çift çizgi çıktıktan sonra 3. Gün doktora yumurta kontrolüne gittim kesinlikle bugün ilişkiye gir dedi testten testede fark edebilir
Eskobar tabiki olabilir