65 gun olmadıgımı bliyorum şişmiştim kilo aldım sayesınde 🤣 tam hastaneye giderken yolda sen ol 🤣 bende yumurtalıklarım yavas calıstıgı ıcın olamıyormusum sizleri blemem kzlar

jsjejej 2 aydır olmuyorum doğum yapalı 7 ay oldu 5 ay dır düzensizdim son iki aydır da gelmiyo test yaptım bende negatif ama yine korkuyorum

Benim bugün 20. Günüm adet olmadım 3 gebelik testi yaptım sonuç negatif. Yarın kan testi vericem

jsjejej bende de aynı sıkıntı var gittim gebelik testi yaptım nigatif 😄 sanırım çoğumuz bundan şikayetçi

Bu ay herkesin dengesi şaşmış yemin ederim kimisi olmuş lekelenme gibi(misal ben ) kimi olmamış niye böyle olduk anlamadım 🤷

jsjejej Benimde bu ay nedense gecikti halen yok,bugune kadar günü hiç şaşmazken bu ay böyle olmasını acayip kafama taktım.Hafta sonuna kadar bekleyip olmadı bi doktora gideceğim çocuk planlarken olmaması bütün düzenimi bozdu şuan😖

Kizlar benimde 2 3 gun gecti test yaptim pozitif cikti sizce dogrumudur ki hormonlarim yuksek olabilirmi sizde vaktim diye sökulemedimmi acaba

jsjejej emziriyorum 8 aylık oğlum var prezervatif ve geri çekilme ile korunuyoruz 2 aydır adet olmuyorum g*t korkusundan test yapmıyorum ya hamileysem diye ama korkunun ecele faydası yok yarın yapıcam hadi hayırlısı 😂😂😂

Meltem3737 İdrar testi pozitifse kan testi gerip netleştirmen daha iyi olur.

Sexy_lady bende 7 aylık bebeğim emziriyorum son iki aydır olmadım geçen korka korka test yaptım daha test oluşmadan eşime dedim sen bak bana söyle sonra baktım o anlamaz aldım elime kalbim duracaktı ki ikinci çizgi olmadı negatif çıktı havalara uçtum resmen okuruz inşallah emzirmeden kaynaklıdır bence biz de prezervatifle korunuyoruz

Rana_elis bende öyle düşünmüştüm canım ama bilmiyorum o olmayınca olan korku her kadın hisseder bunu bence hayırlısını versin Rabbim 😊

9 aylık oğlum var bugün 7.gun gelen giden yok😂 2 test yaptım negatif çıktı.bugun gidip kan vericem inşallah gitmeden olur. Bu ara kimle konuşsam bu sknti var bu ay geciktim diyor herkez

Hava değişimlerinde gecikme olabilirmiş kızlar bu arada söyleyim de

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.