Aspirin 2bebeliaanne kesin gelecek bu cümleden sonra cağırdın olayı herhangi basit bir seydeb kavga etceksiniz beni hatırla 😬
Adsizbayan Aspirin umarım tekrarlamaz bu küfür meselesi . Çok uzuldm eşlerin birbirlerine küfür etmesi kadar ucuz ne olabilir saygıyı sevgiyi herşeyi siliyor küfür gerçekten çok haklısınız kirilmakta bence hiç yanasmayin yoksa alışkanlık haline getirir kayınvalideniz gelsede siz haklısınız belki oğlunu uyarır
Adsizbayan ZRaporu bence hicbirsey olmamış gibi davranmamali neticede eşi küfür etmiş hafife alınacak bişey değil 🙂
ZRaporu Adsizbayan ya küfür edene laf ediyoruz da küfür ettirene niye bakmıyoruz biz? Karşıda kapat konuyu diyen bir insan varsa belli ki sinirleniyordur. İnsanların damarına basıp sonra da aaaa küfür etti ne ayıp şey demekte bana saçma geliyor. Ben sinirleneceğimi bildiğim şeyde karşı tarafı sustuyorsam ve o da bana hala konuşuyorsa ben de kendimi tutamam yani. Biraz da o raddeye getirene bakacağız değil mi? Çocuk değiliz sonuçta. Küfür etmiiş evet hanımefendi de karşılığında sen kimsin bir kalemlik işin var demiş. Küfür etse daha iyiydi bence karşılık olarak. Küfürden daha ağır dediği çünkü.. burada hep pozitif ayrımcılık yaparsak bu iki yüzlülük olur. Uzatacak mesele yok bana göre. Post sahibi kendi bilir. Kendi huzuru kendi hayatı. Ben uzatmazdım hoş kahveden bahaneyle eşimle de kavga etmezdim.
Adsizbayan ZRaporu ya tabiki canm kahveyle başlayan saçma bı tartışma olmuş gereksiz uzamış ama nebileyim küfür etmektense başka odaya gidebilirdi maalesef şu olaylara çok duygusal bakıyorum hiçbir kadına küfür edilmemeli vs diyorum doğru diyosun biraz da ettirmemek gerek 🌚
Aspirin ZRaporu yaa daha olayı anlamamıssın gelip yorum yapıyorsun sen benim kadar gururlu bir değilsin demek ki. Zaten eşim olduğu için bana bu kadar dokundu söylediği sevmediğim saymadığım İnsan olsa bana ne der gecerim benim gözümü döndüren deliye ceviren seyde güvendiğim yerden darbe almam eve t küçük gelebilir ama benim için küçük değil. Nerelere getirmişsin konuyu.
ZRaporu Adsizbayan bu forumdan önce hep pozitif ayrımcılık yanlısıydım. Ama forumda okuduğum konular beni kadın-erkek olarak bakmak yerine insan olarak bakmaya itiyor. Duyarlı olmak zorundayız evet ama insanız neticede. Yanlışa yanlış demeyi biliyorum ama bazı şeyleri uygulama da ben de sınıfta kalıyorum. O yüzden küfür falan bunlara takılmaktan ziyade yoluna baksın. Huzurunu bir kahve çekirdeğini doldurmayacak konularla kaçırmasın post sahibi arkadaş. Ve bizler de öyle. Bu postlar da bize ders oluyor işte. 🌸
bitterdelisi24 Aspirin bence sonuna kadar haksızsın … önce üstüne yürüyen sensin zaten sende agır konusmussun .. oda küfür etmıs.. birde kcucuk bi mevzu ya sonucta halletmıssın esınde ozaman aklına gelmemıstır sonra almıştır bunda ne var yapma gözünü seveyim
Aspirin bitterdelisi24 yaa aklıma gelmiş sorun orda zaten yoksa beden önemseyiyim zaten gülerek anlatıyordum ben evde kahve kalmamıs filan diye bürden ben zaten biliyordum ki ( zaten biliyormus cünkü internetten tuğbadan siprş vermiş o aksam geldi kargo) sana söylemedim bakalım yarın ne yapacaksın dedim içimden dedi.
bitterdelisi24 Aspirin sinsice mi .. esınden neden sinsilik beklıyorsun ki ?? Bu davranışı baska seye de yorabilirsin .. neden sinsilik olsun yanlıs anlama ama kişi kendınden bilir işi diyesım geldi
Aspirin bitterdelisi24 ne alakı var kendinden bilir işi filan kurduğu cümle cok sinsiceydi evde kahvede yok bakalım be yapacak yarın demiş içinden. Benim yüzüme söyleyebilirdi değilmi sonucata dısarı cıkıyorum gergün alabilirdim bu yüzden öyle dedim eleştirmek için yer aramayın yrdımcı olmıcaksan yazma
ZRaporu Sen de bir kahve almamayı ne kadar büyütüp Aspirin Nerelere getirmişsin konuyu. Huzurunu bozmak istiyorsan boz arkadaşım beni ilgilendirmez. Hatta git boşanma davası aç hemen. Ben böyle kahve almayan adamla evli de kalmazdım(!).
bitterdelisi24 Aspirin tamma anladım ama bunda bırsey yokki bende dün yoğurt alcaktım bilerek almadım esıme aldırdım 🤦🏽♀️ Eve geldi dedm bilerek almadım sana aldırdım haha dedim ..: oda güldü çakal dedi .. hani bende cok yaparım bunu .. demek ıstedıgım sen fevri davranmışsın üstüne yürümen falan. Sonra yarın o sana el kaldırdığı zaman ona fırsat vermıs olursun cunku şiddete meyilli davranışlarınla ona koz verıyorsun yapma bence madem post actın her yoruma açık olcaksın sımdı herkes sana haksızsın dedi diye bizide dovmeye kalkma 😂
Aspirin Blondie bitterdelisi24 ZRaporu tamam anladık sıra dayağına gecin çabuk 🤣🤣🤣 yapısırım yakanıza heeee demedi demeyin. Bosarım hepinizi üleeeeen. Yahu arkadaslar sizin verdiğiniz örnekler vs öff ne alakası var benim durumumla kimse empati yapamamıs benle aşk olsun ama yaaa zaten bu arada sölemeyi unutmusum bebeğim iki haftadır. Ok hastaydı yorgunluktan bende o gün cok hasta düşmüştüm hatta hafta sonu 2günde yermden kalkıcak halim yoktu. Ben hasta olncafa böle duygusal olabiliyorum her neyse hala konusmuyorum. Konusmayada niyetim yok yedirt em ben ona o küfürleri kızlar suan alttan alırsam 7 yıldır ilk defa küfür etmiş adam bunun devamı gelir haddini bilsin tabiki kzılarının anasına saygusızlık edemez asla.