Colahusu ben avusturyada yaşıyorum geçen arkadaşım bozdurdu 10 bin € luk altınları. Yeni kiraladıkları evin ön ödemesi için onu kullandılar

Colahusu bu arada güvenilir kuyumcu bulmak önemli. Arkadaşım 4-5 yer gezdi en yüksek fiyatı verenlerle de pazarlık etti 100 € fazladan aldı diş göstereceksin yani… Ve kuyumcular arası fark öyle 100-200 değil baya varmış iyiki gezdim eyaletleri dedi. 7 bin küsür falan teklif eden olmuş ama 10 bine bozdurmuş başka bi kuyumcuda işte insanların insiyatifine kalmış birşey ne yazık ki Türkiye ile illa ki fark oluyor ama yapacak birşey yok mecbur kaldıysan

Flamme ya aslında birazcık sabretsem türkiyeye gidipte bozabilirim işte ne yaocam bilemedim bi kaş tane bulıp komusurum cok aşırı düşükse zaten kendimde kabıl etmem hayırlısı

Colahusu Türkiye ye götürmek de riskli ama ceza yersin yakalanırsan onuda biliyorsun değil mi?

Flamme gelirken kimse farketmedi giderken de farketmezler galiba ya bilmiyorum şuan türkiyeye gidiş yapmadım yeni gekdiğim için

Geçenlerde yengem kolunda kim1 bilezik için havalimanında 450€ ödedi… Bilezik değeri bin €

Flamme çantasına koysaydı değerli şeylerimi bende çantamda saklayıp götürmüştüm görürlerse sıkıntı tabi

Colahusu canım bavula koysa kaybolma riski var çantana istediğin kadar koy xray cihazından geçerken görüyorlar 🙃 size iyi biri denk geldi göz yumdu belkide…

Flamme galiba öyle oldu cünkü cantamdaydı hatta bana da dediler çantanı açarlar alırlar falan ama hiç öyle bişey olmadı inşaklaj bundan sornada öyle olur😅

Colahusu risk almayın altın miktarı arttıkçamceza miktarı artıyor… Gramına göre ceza uygulanıyor… 25 gr bilezik için 450 € ödedi yengemiz ne yazık ki üzerini çantalarını hep aramışlar ne kadar altın çıkarsa tartıp ona göre ceza yazıyorlar