Kızlar acil ve kesin cevap istiyorum almanyada yaşıyorum burda altın bozdırma varmı 3 aydır geldim bi fikrim yok bozdurmak istiyorum yapılıyor mu kuyumcularda hatta yakın bi eyaletteyse konumda verebilirsibiz teşekkğrler

Colahusu yani altın verip parasınımı alıcaksınız? Hollandada bozuyorlar bozdura bilirsinde neden bozduracaksınki😁kıyma bence

Esmerkiz arkadaş Türkiye’den aldığı altınları orada bozdura bilirmiyim diye sordu galiba . Benim bildiğim kadarı ile olmuyor , ama eminde değilim.

Colahusu çok fazla zarar edersiniz yapıyorlar ama yurtdışında yapmanızı tavsiye etmem

Deleted21 evet canım hatta altında çeyrek 😅 10 tane falan bozmam lazım alırşar mı bilmiyom

Colahusu hangi şehirde yaşıyorsun kura göre bozuyorlar bi fark olmuyor bozduranilirsin

Bende altınlarımı Almanya’da bozdurdum galiba bügüne kadar yaptıgım en büyük salaklıktı ölüm kalım meselesi sağlık meselesi yoksa bozma bacım cok pişman olursun

Colahusu goldankauf diye yerler yapıyor .kuyumcular da yapıyor ama hepsi degil .internete yaşadığın yeri yaz yanına goldankauf yaz sana en yakın cıkar. arkadaslar yapma yazmıs onları da goz onunde bulundur yinede

Rouge öyle mi doğrudur , kayınvalidem bozdurmak istemişti bi ara yapamadı . Emin olmadığımı söyledim zaten ☺️

Deleted21 evet yazmıstın ben sadece bilgilendirmek istedim sanada birgün lazım olursa diye 🙏

Eskobar hessen deyim canım kura göreyse iyi burda baya düşüyor diyince aklım karıştı

Rouge evet canım cogu kişi baya zarar ettiklerini için öyle demişler ama benimde zaten önemki olmasa asla bozmam belli bi miktarım var onu geçeyim yeterki zarar edersem de umrumda değil😞

Suskun34 benimde acil bi iş canım işte mecbur kalmadıkça bende dkkunmazdım altınlarıma ama işte hayat

Colahusu kuzu değişiyormuş türkiyede yapmayı denesen olmazmı yada ordan bi tanıdığın yapsın